Libnet.ro
UNICEF

20:30

Twitter a obtinut primul profit din istoria sa

Hotnews Hotnews,
 Twitter a obtinut primul profit din istoria sa

Twitter a anuntat ca pentru prima oara a fost pe profit trimestrul trecut, reteaua sociala fiind criticata in ultimii ani pentru ca nu reuseste sa-si creasca numarul de utilizatori si nici nu iese din zona de pierderi. Twitter, infiintata acum 12 ani, a avut profit de 91 milioane dolari si afaceri de 732 milioane dolari. scrie Bloomberg. continuă pe Hotnews

Surpriza de proportii la Super Bowl. Philadelphia Eagles a cucerit primul trofeu din istorie

Echipa Philadelphia Eagles a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria Ligii profesioniste de fotbal american NFL), invingand cu scorul de 41-33 formatia New England Patriots, detinatoarea trofeului,.

BRD, cel mai mare profit din ultimii 6 ani. Castigul net al bancii s-a marit cu 85% in 2017

Grupul BRD a inregistrat un profit net de 1,415 mld. lei in 2017, in crestere cu 85,3% fata de anul anterior si totodata cel mai bun rezultat financiar inregistrat in ultimii sase ani. Potrivit reprezentantilor bancii, evolutia s-a datorat veniturilor.

Wall Street a inchis din nou in scadere puternica; Dow Jones a inregistrat a doua cea mai mare scadere intr-o singura zi din istoria sa

Bursa de pe Wall Street a inchis din nou in scadere, joi, iar indicele Dow Jones a inregistrat a doua cea mai mare scadere din istoria sa, de 4,2%, in timp ce randamentele obligatiunilor au crescut, relateaza MarketWatch.

Tocmai a castigat CEL MAI MARE PREMIU din istoria pariurilor in Romania! Suma de 7 cifre este

Un barbat din Bacau a dat lovitura vietii la pariuri sportive si a castigat cel mai mare premiu inregistrat in Romania, scrie Sport. ro. Norocosul a jucat 42 de bilete la pariuri sportive, mizand intre 3.

Harghita: Un tanar a ajuns la spital dupa ce a fost atacat de un urs; este primul caz din acest an

Un tanar a ajuns marti la spitalul din Odorheiu Secuiesc, dupa ce a fost atacat de un urs, acesta fiind primul caz inregistrat in 2018 in Harghita, relateaza Agerpres.

Dezbateri in Parlamentul European pe legile justitiei din Romania: Comisarul pentru justitie, mesaj ferm pentru Legislativul de la Bucuresti

Comisarul european pentru justitie, Vera Jourova, a facut un un apel miercuri ca Parlamentul Romaniei sa deschida dezbaterea privind modificarile la legile justitiei tinand cont de recomandarile Bruxellesului,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )