Libnet.ro
UNICEF

10:30

UBS va da 120 milioane dolari pentru inchiderea unui litigiu privind falimentul Lehman Brothers

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UBS va da 120 milioane dolari pentru inchiderea unui litigiu privind falimentul Lehman Brothers

UBS, cea mai mare banca elvetiana, va plati 120 de milioane de dolari pentru inchiderea unui litigiu cu investitori in instrumente financiare ale Lehman Brothers, intr-un proces legat de falimentul din 2008 al bancii americane, potrivit surselor internationale de presa. continuă pe Ziarul Bursa

UBS stinge un litigiu legat de falimentul Lehman Brothers cu 120 mil. $

UBS, cea mai mare banca elvetiana, va plati 120 de milioane de dolari pentru inchiderea unu litigiu cu investitori in instrumente financiare ale Lehman Brothers, intr-un proces legat de falimentul din 2008 al bancii americane, transmite Bloomberg,.

Unde isi tin banii cele mai bogate familii din lume? Banci exclusiviste unde ai nevoie de milioane de dolari ca sa treci pragul

In ciuda crizei economice numarul milionarilor a continuat sa creasca in ultima perioada, in America de Nord, de exemplu, numarul acestora urcand cu 11%, pana la 3,73 milioane, scrie Business Insider . Unde isi tin acestia banii? Adesea raspunsul este.

SUA au pus 10 milioane de dolari recompensa pe capul liderului al-Qaida din Irak

Washingtonul ofera o recompensa de zece milioane de dolari pentru orice informatie care va ajuta la capturarea sau uciderea liderului organizatiei teroriste al-Qaida din Irak. Anuntul vine dupa o zi sangeroasa, in care Irakul a fost zguduit de un val de atentate.

Platit regeste, la doar 26 de ani: 27,5 milioane de dolari pe an sa ramana la Yahoo

Fondatorul Tumblr, David Karp, este platit de Yahoo cu 81 milioane de dolari pentru a ramane la companie, dupa achizitia de acum cateva saptamani.

La 26 de ani este platit cu 27,5 milioane de dolari pe an sa ramana la Yahoo

Fondatorul Tumblr, David Karp, este platit de Yahoo cu 81 milioane de dolari pentru a ramane la companie, dupa achizitia de acum cateva saptamani.

Johnny Depp a pagubit studiourile Disney cu 190 de milioane de dolari!

Este interesant de vazut cine il va mai angaja pe Johnny Depp de acum inainte, avand in vedere ca ultimul lui film, The Lone Ranger, a provocat pierderi de 190 de milioane de dolari pentru studiourile Disney. In Statele Unite, pelicula a incasat doar 86 de milioane de dolari. Continue reading .

Motivul pentru care a fost concediat Bruce Willis! A vrut 4 milioane de dolari pentru trei zile de filmare!

Razboi intre doi actori care au facut istorie la Hollywood! La doar cateva momente dupa ce a anuntat public faptul ca Bruce Willis va fi inlocuit de Harrison Ford in cel de-al treilea film din seria Expandables, Sylvester Stallone nu a ezitat sa isi catalogheze colegul de breasla ca fiind lacom, lenes si ratat. Motivul scandalului este legat de salariul exorbitant pe care Bruce Willis l-a cerut pentru doar trei zile de filmare. Continue reading .

Rompetrol a modernizat instalatia de cocsare de la Petromidia, investitie de 53 milioane de dolari

Rompetrol Rafinare RRC) a finalizat modernizarea instalatiei de cocsare din cadrul rafinariei Petromidia, in urma unei investitii de aproximativ 53 milioane dolari, constructia si punerea in functiune a acesteia derulandu-se in perioada 2010 - 2013.

Barcelona a oferit 25 milioane euro pentru David Luiz de la Chelsea: Fundasul isi doreste sa ajunga pe Camp Nou

Barcelona a facut o oferta de 25 milioane euro clublui Chelsea pentru fundasul David Luiz, relateaza Sport. es. Despartirea de Chelsea devine tot mai probabila pentru Luiz, care nu face parte din planurile.

ANAF: inlesniri la plata de 478 milioane lei pentru Galaxy Tobacco

Galaxy Tobacco a primit inlesniri la plata pentru datorii la bugetul consolidat al statului in valoare de peste 478 de milioane de lei, dupa cum ne-au spus reprezentantii Agentiei Nationale pentru Administrare Fiscala ANAF).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2624 seconds )