Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ucis de joc. A murit dupa un maraton de World of Warcraft

Playtech Playtech,
Ucis de joc. A murit dupa un maraton de World of Warcraft

Desi nu este prima oara cand cineva moare dupa o sesiune extinsa de gaming, este la fel de trist decesul unui jucator pasionat de World of Warcraft. Am atras in numeroase cazuri atentia asupra unor jucatori care, dupa ce s-au jucat o zi sau doua fara pauza, nu s-au mai putut ridica de la birou []. continuă pe Playtech

Un judecator de la Tribunalul Valcea a murit dupa ce s-ar fi aruncat de pe bloc

Un judecator de la Tribunalul Valcea a murit dupa ce a cazut de pe un bloc de 10 etaje din Ramnicu Valcea. Anchetatorii spun ca barbatul s-ar fi sinucis. Judecatorul Emil Marina ar fi implinit anul acesta.

Bacau: A vrut sa ajute victima unui accident, insa a murit dupa ce a fost lovit de un TIR

Un barbat de 58 de ani a murit, vineri, dupa ce a fost lovit de un TIR, fiind strivit apoi intre autotren si un microbuz stationat, in timp ce traversa DN 11, in zona localitatii Poiana Sarata din judetul.

Bacau: Accident groaznic. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un TIR si un microbuz

Un barbat in varsta de 58 de ani a murit, in timp ce traversa DN 11 in zona localitatii Poiana Sarata din judetul Bacau, dupa ce a fost lovit de un TIR, fiind apoi strivit intre autotren si un microbuz stationat. Omul incerca sa ajunga la locul unui accident produs anterior.

Grav accident pe DN 7, in judetul Hunedoara: O persoana a murit dupa ce un TIR si o masina s-au ciocnit

O persoana a murit intr-un grav accident care a avut loc pe Drumul National 7. Un TIR si o masina s-au ciocnit intre Deva si Arad. Circulatia a fost oprita in ambele sensuri. in judetul Hunedoara,.

inca o femeie din Galati a murit, dupa ce s-a imbolnavit de gripa

O femeie in varsta de 43 de ani din Galati, care era in evidentele medicilor cu mai multe afectiuni, a murit la Spitalul Judetean dupa ce s-a imbolnavit de gripa, acesta fiind al doilea deces de acest fel.

Galati: O femeie a murit dupa ce s-a imbolnavit de gripa

O femeie in varsta de 43 de ani din judetul Galati, care era in evidentele medicilor cu mai multe afectiuni, a murit la Spitalul Judetean dupa ce s-a imbolnavit de gripa, informeaza Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )