Libnet.ro
UNICEF

19:30

UCRAINA: 10 morti si noua raniti, in urma bombardamentelor din Donetk

România Liberă România Liberă,
UCRAINA: 10 morti si noua raniti, in urma bombardamentelor din Donetk

10 oameni au fost ucisi si noua au fost raniti , miercuri, in bombardamente din Donetk, in prima zi a noului an scolar, dupa ce un maxi-taxi si o scoala au fost vizate de obuze. Patru persoane au fost ucise si alte opt au fost ranite cand un obuz a explodat in apropierea unei scoli situate in districtul Kievski, la patru kilometri de aeroportul din Donetk. Alte sase persoane au fost ucise si una a fost ranita intr-un maxi-taxi vizat de o racheta . continuă pe România Liberă

Confruntari in Ucraina. 10 morti in bombardamente la Donetk, in prima zi de scoala

Zece persoane au fost ucise miercuri in bombardamente la Donetk, bastion al separatistilor prorusi in estul Ucrainei, dupa ce un proiectil a lovit un microbuz, iar un obuz a cazut in apropiere de o scoala, a.

Doi morti si trei raniti, in urma unui accident provocat de un sofer baut

Doi tineri de 20 de ani au murit si alti trei de 24 de ani au fost raniti dupa ce masina in care se aflau, condusa cu viteza de un alt tanar in varsta de 27 de ani, care consumase alcool, s-a rasturnat in afara soselei, pe un drum judetean din Bacau.

VIDEO Scoala din Donetk, bombardata: patru morti si opt raniti

Zece persoane au fost ucise si noua ranite, miercuri, in bombardamente din Donetk, bastion al separatistilor prorusi din estul Ucrainei, dupa ce un maxi-taxi si o scoala au fost vizate de obuze in prima zi a noului an scolar, a anuntat administratia regionala, citata de AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )