Libnet.ro
UNICEF

12:00

UCRAINA: 2.321 de observatori straini vor monitoriza alegerile legislative de duminica

România Liberă România Liberă,
UCRAINA: 2.321 de observatori straini vor monitoriza alegerile legislative de duminica

Comisia Electorala Centrala din Ucraina a inregistrat oficial peste 2. 300 de observatori straini care vor monitoriza desfasurarea alegerilor legislative de duminica. Printre tarile care vor avea observatori la scrutinul legislativ din se numara Polonia, Olanda, Ungaria, Lituania, Marea Britanie, Kazahstan si Turcia. continuă pe România Liberă

Ucraina: Peste 2.300 de observatori straini vor monitoriza legislativele de duminica

Peste 2. 300 de observatori straini vor supraveghea desfasurarea alegerilor legislative care vor avea loc duminica in Ucraina, informeaza Interfax Ucraina. Potrivit Comisiei Electorale Centrale CEC) din Ucraina, din.

Candidat la alegerile legislative din Ucraina, ranit intr-o tentativa de asasinare

Vladimir Borisenko, candidat la alegerile legislative care urmeaza sa se desfasoare pe 26 octombrie in Ucraina, a fost grav ranit, in cursul acestei nopti, in urma unei tentative de asasinare, a anuntat consilierul ministrului ucrainean de Interne, Anton Gherasenko, citat de agentia Ukrinform.

Ucraina: Candidat la alegerile legislative, ranit intr-o tentativa de asasinare

Unul dintre candidatii la alegerile legislative din Ucraina din 26 octombrie, Vladimir Borisenko, a fost ranit grav in timpul unei tentative de asasinare care a avut loc in noaptea de luni spre marti.

Candidat la alegerile legislative din Ucraina, ranit intr-o tentativa de asasinare

Vladimir Borisenko, candidat la alegerile legislative care urmeaza sa se desfasoare pe 26 octombrie in Ucraina, a fost grav ranit, in noaptea de luni spre marti, in urma unei tentative de asasinare, a anuntat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )