Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ucraina: 29 de ani de la accidentul de la centrala nucleara din Cernobil

România Liberă România Liberă,
Ucraina: 29 de ani de la accidentul de la centrala nucleara din Cernobil

Ucraina comemoreaza duminica 29 de ani de la dezastrul produs pe 26 aprilie 1986 la centrala nucleara de la Cernobil, cand o crestere a tensiunii a provocat o explozie la un reactor, generand emisii radioactive in Rusia si Europa de Est, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ucraina comemoreaza 29 de ani de la dezastrul produs la centrala nucleara din Cernobil

Ucraina comemoreaza duminica 29 de ani de la dezastrul produs pe 26 aprilie 1986 la centrala nucleara de la Cernobil, cand o crestere a tensiunii a provocat o explozie la un reactor, generand emisii radioactive.

Ucraina comemoreaza 29 de ani de la dezastrul produs la centrala nucleara din Cernobil

Ucraina comemoreaza duminica 29 de ani de la dezastrul produs pe 26 aprilie 1986 la centrala nucleara de la Cernobil, cand o crestere a tensiunii a provocat o explozie la un reactor, generand emisii radioactive in Rusia si Europa de Est, relateaza Sputnik in pagina electronica.

Carte postala din Cernobil, 29 de ani mai tarziu

Pe 26 aprilie 1986 avea aloc primul si, pana in prezent, cel mai grav accident nuclear din istorie. Astazi, Cernobil e un punct important pe harta turismului in zone devastate. Ucrainenii nu au timp sau dispozitie sa se gandeasca la tragedia din urma cu aproape trei decenii. Strainii vin, privesc si pleaca. Poate ca evolutia e normala dupa atata timp, dar ea ascunde pericolul uitarii si un fals sentiment de siguranta.

La 69 de ani, Alan Rickman, star din Harry Potter, s-a casatorit cu iubita din copilarie

Mai bine mai tarziu decat niciodata. Alan Rickman, star din Harry Potter, in varsta de 69 de ani, s-a casatorit cu iubita lui din copilarie, Rima Horton.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )