Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ucraina nu va accepta niciodata scumpirea gazelor impusa de Rusia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ucraina nu va accepta niciodata scumpirea gazelor impusa de Rusia

Ucraina nu va accepta niciodata scumpirea gazelor naturale, impusa de Rusia, si o va contesta in fata unei curti internationale daca partile nu vor ajunge, luni, la un acord, a declarat ieri premierul ucrainean, Arseni Iateniuk, citat de AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Ucraina avertizeaza ca nu va accepta majorarea tarifelor gazelor impusa de Rusia

Ucraina a achitat o parte din datoria la gaze pe care o are fata de Rusia, iar negocierile intre cele doua parti vor continua saptamana viitoare. inca nu avem o solutie, dar am facut progrese, a declarat,.

Arseni Iateniuk: Ucraina nu va accepta cresterea pretului la gaz impusa de Rusia

Ucraina nu va accepta niciodata cresterea pretului la gaz impusa de Rusia si o va contesta in fata unei curti internationale daca nu se ajunge la un acord luni, a declarat vineri premierul ucrainean Arseni Iateniuk, potrivit AFP.

Ucraina avertizeaza ca nu va accepta majorarea tarifelor gazelor impusa de Rusia

Ucraina a achitat o parte din datoria la gaze pe care o are fata de Rusia, iar negocierile intre cele doua parti vor continua saptamana viitoare, anunta comisarul UE al Energiei, Gunther Oettinger, citat de AFP .

Ucraina avertizeaza ca NU va accepta majorarea gazelor impusa de Rusia. Luni va avea loc a doua runda de discutii

Ucraina a achitat o parte din datoria la gaze pe care o are fata de Rusia, iar negocierile intre cele doua parti vor continua saptamana viitoare, anunta comisarul UE al Energiei, Gunther Oettinger, citat de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )