Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ucraina: Cel putin o persoana a murit dupa ce o statie de autobuz din Donetsk a fost lovita de un obuz

Hotnews Hotnews,
 Ucraina: Cel putin o persoana a murit dupa ce o statie de autobuz din Donetsk a fost lovita de un obuz

Cel putin o persoana a murit miercuri cand un obuz a lovit o statie de autobuz din centrul orasului Donetsk din estul Ucrainei, controlat de rebeli, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Cel putin 30 de suporteri au murit la Cairo, in confruntarile cu politistii. Prima liga egipteana a fost suspendata

Cel putin 30 de suporteri au decedat, duminica, in confruntarile cu politistii, inaintea unui meci de prim esalon, in urma violentelor si bilantului acestora campionatul Egiptului fiind suspendat pe o.

Explozie la platforma petroliera Petrobras din Brazilia: Cel putin 3 morti

Cel putin trei angajati au fost ucisi si altii raniti intr-o explozie produsa miercuri la o platforma petroliera din Brazilia, operata de compania de energie de stat Petroleo Brasilieiro, au anuntat oficialii sindicali, citati de Reuters.

Estimam o crestere de cel putin 15% a cifrei de afaceri, in 2015

Producatorul local de invelitori metalice tigle metalice) Bilka Steel vrea sa-si mareasca cifra de afaceri cu cel putin 15%, in acest an, ne-a declarat, ieri, Horatiu Tepes, proprietarul companiei.

VIDEO. Egipt: Cel putin 30 de morti, inaintea unui meci de fotbal. Campionatul, suspendat

Cel putin 30 de suporteri au decedat, duminica, in confruntarile cu politistii, inaintea unui meci de prim esalon, in urma violentelor, informeaza Ahram Online, conform Mediafax.

Ucraina: Un civil a murit dupa ce un o bomba a lovit un spital din Donetsk

Un spital a fost bombardat miercuri seara, in centrul orasului Donetsk, controlat de separatistii pro-rusi din est, iar un civil si-a pierdut viata, conform autoritatilor, in timp ce la Minsk are loc summitul de pace, scrie AFP.

Bucuresti. Un barbat a murit dupa ce a cazut sub un tramvai in statia Sfantul Gheorghe

Un barbat a murit, luni, dupa ce s-a dezechilibrat si a cazut sub un tramvai in statia Sfantul Gheorghe, potrivit purtatorului de cuvant al Brigazii de Politie Rutiera, Andrei Codau.

Un barbat a murit dupa ce a cazut sub tramvai, in Bucuresti

Un barbat a murit, luni, dupa ce s-a dezechilibrat si a cazut sub un tramvai in statia Sfantul Gheorghe, potrivit purtatorului de cuvant al Brigazii de Politie Rutiera, Andrei Codau, citat de Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )