Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ucraina: Doua zile de doliu national, dupa moartea a cel putin 46 de oameni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ucraina: Doua zile de doliu national, dupa moartea a cel putin 46 de oameni

Un edil din Odesa se numara printre victime * Kievul acuza luptatori transnistreni de participare la violente * Ponta: Cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani pentru Romania Presedintele interimar al Ucrainei, Oleksandr Turcinov, a semnat ieri un decret prin care instituie doua zile de doliu national si trei in Odesa, dupa ce 46 de persoane au murit in confruntarile dintre armata si partizanii Kievului pe de o parte, si separatistii prorusi de cealalta parte, autoritatile acuzand diverse grupuri de luptatori din Transnistria de participare la violente, scrie presa din Republica Moldova. continuă pe Ziarul Bursa

DOLIU NATIONAL in Ucraina si Crimeea, pentru victimele de la Odesa

Presedintele Ucrainei, Oleksandr Turcinov, a decretat doua zile de doliu national dupa violentele soldate cu peste 40 de morti, o decizie similara luand autoritatile din Crimeea, fosta regiune ucraineana anex.

Doliu national in Ucraina si Crimeea pentru victimele de la Odesa

Presedintele Ucrainei, Oleksandr Turcinov, a decretat doua zile de doliu national dupa violentele soldate cu peste 40 de morti, o decizie similara luand autoritatile din Crimeea. Ziua de 2 mai a fost una.

Doliu national in Ucraina si Crimeea pentru victimele de la Odesa

Presedintele Ucrainei, Oleksandr Turcinov, a decretat doua zile de doliu national dupa violentele soldate cu peste 40 de morti, o decizie similara luand autoritatile din Crimeea, fosta regiune ucraineana anexata de Rusia.

Criza din Ucraina: Armata ucraineana isi continua ofensiva in estul tarii. Kiev-ul anunta operatiuni speciale si in alte regiuni, dupa cea din Donetsk/ Doliu national duminica si luni/ Carnagiul de la Odessa: Ancheta in curs, premierul interimar denunta

In Ucraina este doliu national de doua zile, duminica si luni, in memoria victimelor confruntarilor sangeroase de la Odessa, soldate cu 46 de morti si peste 125 de raniti. Intre timp, sunt cautati vinovatii pentru carnagiul de la Odessa, insa autoritatile din regiune dau vina una pe cealalta. -----------------------Ora 19. 15 Armata ucraineana a blocat principala axa rutiera spre SlavianskOra 16. 55 Politia din Odessa a inceput sa-i elibereze pe activistii pro-rusi retinuti in urma cu doua zile, relateaza un fotoreporter Reuters. Ora 16. 30 Sute de activisti pro-rusi au atacat o sectie de politie din orasul Odessa, fortand deschiderea portii si spargand ferestre. Ei au inconjurat cladirea si cer eliberarea celor retinuti de politie din randurile lor. Ora 16:05: Violentele de la Odessa fac parte dintr-un plan al Rusiei de distrugere a Ucrainei, acuza premierul interimar ucrainean Arseni Iateniuk. Ora 15:48: Ancheta preliminara efectuata de Ministerul ucrainean de Interne arata ca militantii prorusi care s-au baricadat vineri in Casa Sindicatelor din Odessa au dat foc cladirii cu sticlele incendiare pe care le aruncau spre manifestanti nationalisti si proeuropeni. Ora 14:41: Rusia a trimis zeci de avioane de vanatoare si bombardiere in baze militare din regiunea Crimeea, in contextul amplificarii tensiunilor in sud-estul Ucrainei, potrivit unor surse citate in presa ucraineana. Ora 13:15: Premierul interimar al Ucrainei, Arseni Iateniuk, denunta, intr-un interviu pentru BBC, faptul ca Politia din Odesa este ineficienta si a incalcat legea. Oficialul de la Kiev a promis o ancheta completa si independenta in acest caz.

VIDEO Criza din Ucraina: Armata ucraineana isi continua ofensiva in estul tarii/ Doliu national duminica si luni/ Violentele de la Odessa: Ancheta in curs, premierul denunta ineficienta si incalcarea legii de catre Politie/ Pro-rusii au atacat sediul pol

In Ucraina este doliu national de doua zile, duminica si luni, in memoria victimelor confruntarilor sangeroase de la Odessa, soldate cu 46 de morti si peste 125 de raniti. Intre timp, sunt cautati vinovatii pentru carnagiul de la Odessa, insa autoritatile din regiune dau vina una pe cealalta. -----------------------Ora 22. 30 Putin si Merkel au discutat la telefon despre Ucraina si livrarile de gaz/ Seful OSCE va efectua o vizita la Moscova pe 7 maiOra 19. 15 Armata ucraineana a blocat principala axa rutiera spre Slaviansk. Orasul este complet incercuit, a confirmat pentru AFP Stella Khorocheva, purtatoare de cuvant al separatistilor. Ora 17. 00 Peste 2. 000 de pro-rusi au lansat duminica un atac asupra sediului de politie din Odessa. Inarmati cu bate, ei au daramat poarta cu ajutorul a doua camioane, cerand eliberarea camarazilor lor arestati. Politistii baricadati in interiorul cladirii au inceput sa elibereze unul cate unul suspectii arestati vineri, care au fost aclamati de multime drept eroi.

Dupa doua zile de gratare, romanii au trecut la miscare in aer liber

Satui dupa doua zile de gratare, multi dintre turistii veniti la munte au profitat de vremea frumoasa si s-au pus pe miscare, ca sa scape de kilogramele in plus. Cei mai curajosi s-au dat cu tiroliana sau au.

VIDEO Criza din Ucraina: Armata ucraineana isi continua ofensiva in estul tarii/ Pro-rusii au atacat sediul politiei din Odessa, obtinand eliberarea camarazilor lor arestati vineri

Armata ucraineana isi continua ofensiva in estul tarii, in incercarea de a recuceri localitatile aflate sub controlul insurgentilor pro-rusi, iar Kiev-ul a anuntat ca va recurge la forta si in alte regiuni ale Ucrainei, dupa ce operatiunea speciala impotriva activistilor pro-rusi din Donetsk estul tarii), aflata in curs, se va incheia. In Ucraina este doliu national de doua zile, duminica si luni, in memoria victimelor confruntarilor sangeroase de la Odessa, soldate cu 46 de morti si peste 125 de raniti. Peste 2. 000 de activisti pro-rusi au lansat duminica un atac asupra sediului de politie din Odessa. Inarmati cu bate, ei au daramat poarta cu ajutorul a doua camioane, cerand eliberarea camarazilor lor arestati. Politistii baricadati in interiorul cladirii au inceput sa elibereze unul cate unul suspectii arestati vineri. Vladimir Putin si Angela Merkel au discutat la telefon despre Ucraina si livrarile de gaz/ Seful OSCE va efectua o vizita la Moscova pe 7 mai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )