Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ucraina este gata sa isi plateasca datoria pentru gaze daca Gazprom accepta un pret propus de UE

B1 B1,
Ucraina este gata sa isi plateasca datoria pentru gaze daca Gazprom accepta un pret propus de UE

Ucraina este gata sa plateasca o datorie de 1,95 miliarde de dolari pentru gazele rusesti daca Gazprom accepta un pret sugerat de Uniunea Europeana, a declarat vineri directorul general al companiei NAK . continuă pe B1

Ucraina isi plateste datoria la gaze catre Rusia, daca Moscova accepta pretul propus de UE

Ucraina este dispusa sa-si plateasca datoria de 1,95 miliarde de dolari pentru gazele rusesti, daca Gazprom accepta un pret sugerat de Uniunea Europeana, a declarat vineri directorul general al companiei NAK Naftogaz Ukraini, transmite Bloomberg, potrivit Mediafax.

UPDATE Rusia da un nou ultimatum Ucrainei pentru plata gazelor. Putin indeamna la o intelegere reciproc acceptabila. La Bruxelles continua negocierile

O noua intalnire are loc miercuri la Bruxelles intre Rusia si Ucraina pe tema gazului, la o zi dupa anuntul facut de noul presedinte ucrainean privind crearea de coridoare umanitare, in zonele de conflict din estul separatist. Comisarul european al energiei, Gunther Oettinger, a afirmat marti seara ca un acord in domeniul gazelor intre Rusia si Ucraina ar putea fi semnat in urmatoarele zile. UPDATE: Gigantul rus Gazprom a anuntat miercuri dimineata ca a fixat un nou ultimatum, 16 iunie, pana la care Ucraina trebuie sa isi plateasca datoria la gaze.

PNL isi modifica statutul, pentru a putea adera la PPE. Peste doua luni, urmeaza o noua schimbare

Liberalii isi modifica statutul pentru a putea adera la PPE. Biroul Permanent al partidului ar trebui sa convoace delegatia permanenta pentru a dezbate modificarile care vor fi aduse statutului. Liberalii vor fi.

Ponta: Cresterea pretului la energie este cel mai mare pericol pentru economia romaneasca

Cresterea pretului la energie este cel mai mare pericol pentru economia romaneasca, iar crearea unei piete energetice libere si transparente, fara distrugerea industriei si economiei, este una dintre marile provocari aflate acum pe masa Guvernului, a afirmat premierul Victor Ponta, la un forum economic, potrivit surselor din presa.

Cupa Mondiala 2014: Brazilia este gata sa deschida turneul

Cupa Mondiala 2014 incepe astazi la ora Romaniei 23:00 cu meciul Brazilia - Croatia. Gazdele incep cursa in ceea ce se doreste al saselea titlu de campioni mondiali la fotbal. Predictia noastra: Brazilia bate cu 2-0. Gazdele nu au voie sa rateze finala, pentru ca alfel se vor trezi la Rio cu favelele in strada, in stare de asediu. LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 |Taboul faza finala |Calendar pe zile si Program CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

Merkel isi exprima sustinerea pentru Juncker la sefia Comisiei Europene

Cancelarul german Angela Merkel si-a exprimat din nou, ieri, sustinerea pentru luxembughezul Jean-Claude Juncker in cursa pentru presedintia Comisiei Europene.

Victor Ponta: Cresterea pretului la energie este cel mai mare pericol pentru economia romaneasca

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi, ca cel mai mare pericol pentru economia romaneasca este cresterea pretului la energie, relateaza Mediafax. Pe de alta parte, potrivit primului ministru, crearea unei piete.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )