Libnet.ro
UNICEF

08:30

UCRAINA: Moscova a trimis inca un convoi umanitar in estul separatist. Este cel de al 11-lea

România Liberă România Liberă,
UCRAINA: Moscova a trimis inca un convoi umanitar in estul separatist. Este cel de al 11-lea

Federatia Rusa a trimis, duminica, un nou convoi umanitar in Ucraina cu ajutor umanitar pentru regiunile Donetk si Lugansk, sustin oficialii rusi. Ucraina spune ca, in loc de produse alimentare, camioanele transporta arme si munitie pentru rebeli. continuă pe România Liberă

Rusia trimite al 11-lea convoi umanitar in estul Ucrainei. Kievul afirma ca este un transport de munitie

Un convoi al Ministerului rus pentru Situatii de Urgenta, care transporta ajutor umanitar pentru regiunile Donetsk si Lugansk estul Ucrainei), a plecat duminica din regiunea Moscovei spre Rostov, oras rusesc situat in apropiere de frontiera ucraineana, a transmis agentia Ria Novosti, potrivit Agerpres.

Rusia a trimis al 11-lea convoi umanitar in Ucraina. Potrivit Kievului, camioanele transporta arme si munitie

Moscova trimite un nou convoi umanitar in Ucraina. Un convoi al Ministerului rus pentru Situatii de Urgenta, care transporta ajutor umanitar pentru regiunile Donetk si Lugansk, a plecat duminica din regiunea.

Rusia trimite al 11-lea convoi umanitar in estul Ucrainei

Un convoi al Ministerului rus pentru Situatii de Urgenta, care transporta ajutor umanitar pentru regiunile Donetk si Lugansk, a plecat azi din regiunea Moscovei spre Rostov, oras rusesc situat in apropiere de frontiera ucraineana, potrivit agentiei de presa Ria Novosti.

Nou convoi umanitar rus in estul Ucrainei. Kievul suspecteaza un transport de munitie

Un convoi al Ministerului rus pentru Situatii de Urgenta, care transporta ajutor umanitar pentru regiunile Donetk si Lugansk estul Ucrainei), a plecat duminica din regiunea Moscovei spre Rostov, relateaza agentia de presa Ria Novosti. Pe de alta parte, administratia ucraineana acuza Rusia ca transporta munitie pentru separatisti, conform Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )