Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ucraina: politia din Kiev, acuzata ca a folosit violenta excesiva pentru a dispersa protestatarii

Adevărul Adevărul,
Ucraina: politia din Kiev, acuzata ca a folosit violenta excesiva pentru a dispersa protestatarii

Fortele de ordine din Kiev au intervenit in forta, sambata dimineata, pentru a dispersa sutinatorii opozitiei adunati in centrul capitalei, zeci de protestatari parasind locul cu rani si urme de sange pe fata, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

SUA critica interventia fortelor de ordine impotriva manifestantilor din Kiev

Ambasadorul Statelor Unite in Ucraina a condamnat orice act de violenta al fortelor de ordine impotriva manifestantilor pasnici, dupa interventia brutala a politiei impotriva protestatarilor.

SUA CRITICA interventia fortelor de ordine impotriva manifestantilor din Kiev

Ambasadorul Statelor Unite in Ucraina a condamnat orice act de violenta al fortelor de ordine impotriva manifestantilor pasnici, dupa interventia brutala a politiei impotriva protestatarilor, relateaza.

Procuroarea din Gheorgheni, acuzata de mita si fals in inscrisuri, trimisa in judecata

Procuroarea Izabella Majeczki din Gheorgheni, acuzata de luare de mita si instigare la infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata, a fost trimisa in judecata de catre procurorii Directiei.

Motivarea instantei in cazul atacatorului din Militari: Familia Chirita, violenta. ...

Curtea de Apel Bucuresti a motivat, miercuri, decizia arestarii tatalui pistolarului din Militari si a surorilor acestuia. Magistratii au retinut faptul ca Mario avea mai multe arme in casa, iar in timpul atacului a tras in victime, de la 10-15 centimetri. Mai mult, anchetatorii au descoperit ca familia atacatorului este una violenta. Filmul evenimentelor O tanara a fost impuscata in ochi cu un pistol cu bile de catre Mario Chirita, un interlop apropiat clanului Camatarilor. Scandalul a .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )