Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ucraina: presedintele Ianukovici a reluat negocierile cu opozitia si ii propune lui Kliciko sa devina vicepremier

Adevărul Adevărul,
Ucraina: presedintele Ianukovici a reluat negocierile cu opozitia si ii propune lui Kliciko sa devina vicepremier

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a purtat, sambata, noi discutii cu liderii opozitiei, dupa ce ministrul de Interne a declarat in aceeasi zi ca tentativele de solutionare a crizei politice din Ucraina in mod pasnic sunt inutile. Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici i-a propus sambata opozantului Vitali Kliciko sa devina vicepremier, transmite AFP. continuă pe Adevărul

Ucraina: presedintele Ianukovici a reluat negocierile cu opozitia

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici poarta noi discutii cu liderii opozitiei, dupa ce ministrul de Interne a declarat in aceeasi zi ca tentativele de solutionare a crizei politice din Ucraina in mod pasnic sunt inutile. Criza din Ucraina s-a agravat in ultima saptamana, iar in urma violentelor de strada au murit cinci oameni, potrivit opozitiei.

UPDATE Ucraina: liderii opozitiei nu au fost de acord cu propunerile presedintelui Ianukovici si nu vor preluarea conducerii Guvernului

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a purtat, sambata, noi discutii cu liderii opozitiei, dupa ce ministrul de Interne a declarat in aceeasi zi ca tentativele de solutionare a crizei politice din Ucraina in mod pasnic sunt inutile. Ianukovici le-a propus principalilor voci ale protestatarilor, Arseni Iateniuk si Vitali Kliciko, preluarea conducerii Guvernului, dar acestia au respins oferta, potrivit deputatului Iuri Steti.

Dupa patru nopti de foc, in Kiev a rasunat pacea. Presedintele a negociat cu opozitia

Dupa patru zile si patru nopti de foc, in Kiev a rasunat pacea. Este doar o masura temporara, convenita in urma negocierilor intre presedintele Ianukovici si liderii opozitiei. in urma negocierilor,.

Liderii opozitiei au incheiat un armistitiu temporar cu presedintele Ianukovici

Dupa patru zile si patru nopti de foc, in Kiev s-a asternut linistea. Este doar o masura temporara, convenita in urma negocierilor intre presedintele Ianukovici si liderii opozitiei. in urma negocierilor,.

Ucraina: Presedintele Ianukovici va efectua, saptamana viitoare, o remaniere guvernamentala

Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, va efectua o remaniere guvernamentala saptamana viitoare si va modifica legile contestate de opozitie, in contextul amplei crize politice de la Kiev. Opozitia ucrai.

VIDEO Ucraina: Presedintele Ianukovici le-a propus liderilor opozitiei posturile de premier si vicepremier. Opozitia a refuzat

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici le-a propus sambata liderilor opozitiei Arseni Iateniuk si Vitali Kliciko sa conduca Guvernul si s-a declarat pregatit pentru o revizuire a Constitutiei in vederea reducerii puterii sale, a anuntat presedintia intr-un comunicat, potrivit AFP. Ulterior, acestia au anuntat ca refuza propunerea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )