Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ucraina: Primarul Kievului, revocat din functie pentru dispersarea violenta a manifestantilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ucraina: Primarul Kievului, revocat din functie pentru dispersarea violenta a manifestantilor

Primarul Kievului si secretarul adjunct al Consiliului de securitate ucrainean au fost revocati din functii pentru ca au ordonat dispersarea violenta a manifestantilor la 30 noiembrie, in capitala ucraineana, a anuntat presedintia ucraineana, potrivit AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Ucraina: Primarul Kievului, revocat din functie pentru dispersarea violenta a manifestantilor

Primarul Kievului si secretarul adjunct al Consiliului de securitate ucrainean au fost revocati din functii pentru ca au ordonat dispersarea violenta a manifestantilor la 30 noiembrie, in capitala ucraineana, a anuntat sambata presedintia ucraineana, citata de AFP.

Primarul din Kiev a fost REVOCAT din functie, pentru dispersarea violenta a manifestantilor

Primarul din Kiev si adjunctul secretarului Consiliului ucrainean de Securitate au fost revocati din functii pentru ca au ordonat dispersarea violenta a manifestantilor pe 30 noiembrie in capitala ucraineana, a.

Primarul Kievului, revocat din cauza interventiei brutale a politiei in timpul protestelor

Primarul din Kiev si adjunctul secretarului Consiliului ucrainean de Securitate au fost revocati din functii pentru ca au ordonat dispersarea violenta a manifestantilor pe 30 noiembrie in capitala ucraineana, a anuntat sambata presedintia ucraineana, relateaza AFP.

Primarul Kievului, revocat pentru dispersarea violenta a manifestantilor

Primarul din Kiev si adjunctul secretarului Consiliului ucrainean de Securitate au fost revocati din functii pentru ca au ordonat dispersarea violenta a manifestantilor pe 30 noiembrie in capitala ucraineana, a anuntat sambata presedintia ucraineana,.

Primarul Kievului, suspendat din cauza dispersarii violente a manifestantilor

Primarul Kievului a fost suspendat din functie din cauza dispersarii violente a manifestantilor din Piata Independentei, relateaza AFP. Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici l-a revocat pe adjunctul .

Managerul CJCPCT Cluj a demisionat din functie

Managerul Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Cluj CJCPCTC), Tiberiu Groza, si-a depus demisia din functie, la cererea presedintelui Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, conform unui comunicat de presa.

Remus Pricopie: Discutam cu Ministerul Educatiei din Franta pentru a introduce un curs optional de romana in scoli

Remus Pricopie, ministrul Educatiei Nationale, a declarat ca poarta discutii cu autoritatile de la Paris cu privire la posibilitatea de a introduce in unele scoli din Franta un curs optional de limba si cultura romana. Un principiu european este important: fiecare copil sa aiba dreptul sa invete in limba in care se simte confortabil si, evident, limba materna este aceasta limba, a explicat ministrul, citat de Agerpres.

De doua ori felicitari din inima pentru Dragos Aligica!

In primul rand, felicitari pentru publicarea la Oxford University Press a noii sale carti, The Ostroms and Beyond: Institutional Diversity and Political Economy, o contributie remarcabila la analiza institutionalismului si a rolului Scolii de la Bloomington in dezvoltarea politologiei si stiintei economice contemporane. Elinor Ostrom a fost laureata a Premiului Nobel pentru economie. Dragos Aligica este unul din stralucitii dicipoli ai acestei admirabile si extrem de influente scoli legata direct de gandirea lui Elinor si Vincent Ostrom.

Mercedes-Benz recheama Clasa S din Romania, pentru posibile defecte la centurile de siguranta

Mercedes-Benz recheama din Romania, ca parte a unui recall pe plan mondial, sase masini Clasa S la care pot aparea probleme la mecanismele de inchidere a centurilor de siguranta de la scaunele din fata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )