Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ucraina propune Republicii Moldova si Romaniei sa creeze un spatiu economic comun

Adevărul Adevărul,
Ucraina propune Republicii Moldova si Romaniei sa creeze un spatiu economic comun

Ambasadorul Ucrainei la Chisinau, Ivan Hnatisin, a propus crearea Zonei Economice Internationale Reni-Giurgiulesti-Galati ce va permite Ucrainei, Republicii Moldova si Romaniei unificarea potentialului porturilor celor trei state. continuă pe Adevărul

George Simion a anuntat ca i-a fost anulata interdictia privind accesul pe teritoriul Republicii Moldova

Liderul Platformei Unioniste Actiunea 2012, George Simion, a anuntat recent, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook ca i s-a permis accesul pe teritoriul Republicii Moldova dupa ce a fost informat vineri ca ar avea interdictie.

Dodon acuza SUA de complot pentru unirea Republicii Moldova cu Romania

Igor Dodon, unul din liderii prorusi ai recentelor proteste antiguvernamentale din Republica Moldova, a acuzat Statele Unite ca insista cu un scenariu teribil privind unirea Republicii Moldova cu Romania.

Dodon: SUA au generat criza de la Chisinau, pentru a obtine unirea Republicii Moldova cu Romania in 2018

Washingtonul si Bucurestiul se afla in spatele crizei politice de la Chisinau, acuza Igor Dodon, liderul Partidului Socialistilor PSRM), atribuind Statelor Unite organizarea unui presupus complot care ar urma sa aiba drept rezultat unirea Republicii Moldova cu Romania in 2018.

Eugen Carpov, fost vicepremier al R. Moldova: Ca alternativa, da, Unirea Republicii Moldova cu Romania ar aduce acest teritoriu in spatiul european si euroatlantic

Viitorul incert al Republicii Moldova a fost pus in discutie cu ocazia unei recente emisiuni de la Radio Chisinau, la care a fost invitat Eugen Carpov, fost vicepremier responsabil pentru Reintegrare. Asa cum precizeaza portalul deschide. md, Carpov a fost intrebat la un moment dat despre situatia incerta, din punct de vedere economic si social, in care ar putea sa intre Republica Moldova, si care ar putea fi solutia pentru una dintre cele mai sarace state ale Europei.

Cand a inceput degradarea Republicii Moldova

Degradarea situatiei in Republica Moldova a inceput in perioada guvernarii comuniste, iar guvernarea rea care a preluat puterea in 2009, a politizat excesiv institutiile statului si a agravat si mai mult starea de lucruri, a declarat fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Victor Puscas, in cadrul emisiunii Interpol de la postul de televiziune TV 7, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2138 seconds )