Libnet.ro
UNICEF

22:00

UDMR iMPOTRIVA lui Basescu. Ce spune Kelemen despre bicameralism.

România Liberă România Liberă,
UDMR iMPOTRIVA lui Basescu. Ce spune Kelemen despre bicameralism.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, considera ca este dreptul presedintelui Traian Basescu de a declansa procedura pentru organizarea unui nou referendum, dar este un demers pe care Uniunea nu il sustine, militand pentru un Parlament bicameral, informeaza Mediafax. Noi sustinem bicameralismul si nu vom milita pentru acest referendum, dar este dreptul presedintelui Basescu de a initia procedura pentru organizarea unui referendum. Asa cum, in 2009, noi am formulat o pozitie foarte clara si foarte . continuă pe România Liberă

UDMR, iMPOTRIVA lui Basescu. Ce spune Kelemen despre bicameralism.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, considera ca este dreptul presedintelui Traian Basescu de a declansa procedura pentru organizarea unui nou referendum, dar este un demers pe care Uniunea nu il sustine, militand pentru un Parlament bicameral, informeaza Mediafax. Noi sustinem bicameralismul si nu vom milita pentru acest referendum, dar este dreptul presedintelui Basescu de a initia procedura pentru organizarea unui referendum. Asa cum, in 2009, noi am formulat o pozitie foarte clara si foarte .

Nimeni de la PSD nu mai protesteaza impotriva lui Basescu. Radu Tudor, despre revenirea lui Duta in fruntea CNAS

Nimeni de la PSD nu mai protesteaza impotriva lui Traian Basescu, a spus Radu Tudor miercuri, comentand astfel nominalizarea sefului statului de revenire a lui Lucian Duta in fruntea CNAS. Numirea lui.

Propunerea asta il ingroapa pe Basescu. Anton Hadar, despre numirea lui Duta in fruntea CNAS

Propunerea facuta de presedintele Traian Basescu de a-l nominaliza pe Lucian Duta in Consiliul de Administratie al CNAS este o recomandare care ii face rau sefului statului si, chiar, il ingroapa,.

Crestere copii: 10 lucruri pe care nu ti le spune nimeni despre cum e sa fii parinte de prescolar

Cand devii parinte apar din ce in ce mai multe intrebari si nelinisti legate de cresterea copiilor si educarea lor. Multe lucruri despre cresterea copiilor le afli din carti, de la medici, de la.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )