Libnet.ro
UNICEF

01:05

UDMR nu vrea modificarea legii migratiei primarilor

România Liberă România Liberă,
UDMR nu vrea modificarea legii migratiei primarilor

Laszlo Borbely: Nici eu, nici colegii mei nu au vazut acea ordonanta, nu s-a discutat in coalitie. Cand vom vedea textul acestei ordonante, cand vom sti despre ce este vorba, atunci vom discuta in coalitie. ) Trebuie sa vedem despre ce este vorba in OUG, trebuie sa discutam in coalitie. E o pozitie de principiu pe care am avut-o si sper ca o vom avea in continuare. Suntem principial, de ani de zile, impotriva migratiei primarilor. continuă pe România Liberă

Disensiuni in Coalitie. UDMR nu vrea modificarea legii migratiei primarilor

Laszlo Borbely: Nici eu, nici colegii mei nu au vazut acea ordonanta, nu s-a discutat in coalitie. Cand vom vedea textul acestei ordonante, cand vom sti despre ce este vorba, atunci vom discuta in coalitie. ) Trebuie sa vedem despre ce este vorba in OUG, trebuie sa discutam in coalitie. E o pozitie de principiu pe care am avut-o si sper ca o vom avea in continuare. Suntem principial, de ani de zile, impotriva migratiei primarilor.

Monica Macovei sustine modificarea legii partidelor politice: Trebuie spart monopolul partidelor mari, care nu servesc cetatenii. Puterea trebuie adusa inapoi la oameni

Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidentiale, sustine modificarea legii partidelor, astfel incat un partid sa se poata infiinta cu cel putin 3 membri. Monica Macovei argumenteaza ca acest lucru este posibil in multe state din Uniunea Europeana, cum ar fi Germania, Marea Britanie, Franta sau Belgia: De ce este foarte important acest lucru? Pentru ca ideile sunt cele care conteaza. Atata timp cat un partid format din 3, din 4, din 5 oameni au idei valoroase, care ii conving pe cei din jur, conving comunitatile, atunci ele vor promova si partidul va creste. Ceea ce se intampla astazi in Romania, de 25 de ani de fapt, este ca partidele mari au luat monopolul vietii politice, monopolul ideilor si nu servesc cetatenii, a declarat Monica Macovei.

Udrea: Schimbarea legii migratiei politice este facuta pentru Ponta ca sa-i asigure sprijinul primarilor la alegeri

Elena Udrea le-a transmis primarilor care ar dori sa treaca la putere sa nu se lase pacaliti deoarece totul este doar o capcana si nu vor primi finatari pentru proiectele lor.

Cum explica Ponta modificarea legii traseismului politic

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca se opune in continuare traseismului politic, dar ca modificarea adusa legii care interzice migratia de la un partid la altul este necesara, pentru deblocarea activitatii din consiliile judetene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2034 seconds )