Libnet.ro
UNICEF

22:30

Udrea afla azi daca scapa de arestul la domiciliu

Antena3 Antena3,
Udrea afla azi daca scapa de arestul la domiciliu

Elena Udrea paraseste astazi apartamentul de lux din Stejarii, pentru a merge la Instanta Suprema. Magistratii vor decide daca va fi cercetata sub control judiciar sau va ramane in arest la. continuă pe Antena3

Elena Udrea afla, joi, daca scapa de arestul la domiciliu. Ce a declarat fosta ministra

UPDATE: Fosta ministra Elena Udrea a ajuns la sediul iCCJ. Deputata a declarat ca se bucura ca nu se afla in penitenciar de ziua ei. ICCJ decide daca Udrea ramane in arest la domiciliu, in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea afla, joi, daca scapa de arestul la domiciliu

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) dezbate joi contestatia depusa de fostul ministru Elena Udrea fata de decizia instantei de a o mentine in arest la domiciliu in dosarul Gala Bute.

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, ar putea afla joi daca scapa de arestul preventiv

Primarul suspendat al Sectorului 5 din Capitala, Marian Vanghelie, ar putea afla, joi, daca ramane in spatele gratiilor. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie cererea edilului de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai blanda.

FOTO. Elena Udrea, mesaj pentru sustinatorii ei in ziua in care afla daca scapa de arestul la domiciliu

Elena Udrea: Va multumesc pentru urari si va doresc tuturor sa va simtiti minunat astazi, ziua celor doua mari sarbatori crestine: inaltarea si Sfintii imparati Constantin si Elena. Celor care le purtati numele, va spun din tot sufletul La multi ani! .

Traian Basescu afla astazi daca va avea un nou dosar penal

Traian Basescu afla astazi daca va avea un nou dosar penalJudecatorii decid daca redeschid dosarul Casa din Mihaileanu in care fostul presedinte este cercetat pentru abuz in serviciu. Parchetul.

Dosarul Gala Bute. Elena Udrea ar putea afla joi daca ramane in arest la domiciliu

Deputatul Elena Udrea ar putea afla, joi, daca va fi cercetata in continuare in arest la domiciliu, in dosarul Gala Bute. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia procurorilor anticoruptie impotriva deciziei prin care i-a fost mentinuta masura.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2583 seconds )