Libnet.ro
UNICEF

01:05

Udrea: Baza PDL vrea sa fie impreuna cu Traian Basescu, e singurul care creste in sondaje

Adevărul Adevărul,
Udrea: Baza PDL vrea sa fie impreuna cu Traian Basescu, e singurul care creste in sondaje

Deputatul PDL Elena Udrea sustine ca formatiunea din care face parte ar trebui sa doreasca o apropiere de presedintele Traian Basescu, subliniind ca este singurul lider politic care creste in sondaje, iar baza partidului a exprimat deja aceasta dorinta. continuă pe Adevărul

Presedintele Traian Basescu viziteaza azi Rosia Montana.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica dupa-amiaza, dupa ce a participat la Serbarile nationale de la Tebea, ca ar trebui sa mearga la Rosia Montana, informeaza Mediafax. Dupa baia de multime pe care a facut-o la Tebea, presedintele Traian Basescu a intrat in cortul PDL, unde si-a schimbat hainele, dupa care a mers la cortul Primariei Arad, unde a mancat carnati si a baut palinca, ascultand melodii patriotice si muzica populara. Presedintele a petrecut circa o ora in cort, dupa care .

Ponta: Traian Basescu este dusmanul romanilor.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la B1TV, ca, in opinia sa, presedintele Traian Basescu este dusmanul romanilor, precizand ca seful statului a fost demis in 2012 de romani, transmite Mediafax. Premierul a mai spus ca presedintele Basescu teleprezidentiaza, este demagog si se da in spectacol, iar viitorul presedinte trebuie sa fie total diferit de acesta. De asemenea, premierul a adaugat ca Monica Macovei si Laszlo Tokes fac rau Romaniei.

LIVE TEXT Traian Basescu, despre legea privind Rosia Montana: Cea mai buna solutie e ca guvernul sa retraga urgent proiectul din parlament/ Ponta trebuie sa scape de lasitate ca sa fie prim-ministru si trebuie sa mai renunte la smecherii/ Sova, acest min

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa luni, de la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni, afirmand ca doreste sa clarifice o serie de afirmatii privind Rosia Montana. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile .

Traian Basescu, despre legea privind Rosia Montana: Cea mai buna solutie e ca guvernul sa retraga urgent proiectul din parlament/ Ponta trebuie sa scape de lasitate ca sa fie prim-ministru si trebuie sa mai renunte la smecherii/ Sova, acest ministru prof

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa luni, de la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni, afirmand ca doreste sa clarifice o serie de afirmatii privind Rosia Montana. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile .

Traian Basescu, despre legea privind Rosia Montana: Cea mai buna solutie e ca guvernul sa retraga urgent proiectul din parlament / Ponta trebuie sa scape de lasitate ca sa fie prim-ministru / Privesc cu ingrijorare la tensionarea lucrurilor in scoietate

Presedintele Traian Basescu i-a cerut luni premierului Victor Ponta, despre care a afirmat ca incearca sa procedeze ca Adrian Nastase, dar este mai putin inteligent ca fostul prim ministru, sa retraga din Parlament proiectul de lege privind exploatarea miniera de la Rosia Montana, avertizand ca in caz contrar exista riscul unei tensionari si mai mari a societatii. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile .

Traian Basescu, despre legea privind Rosia Montana: Cea mai buna solutie e ca guvernul sa retraga urgent proiectul din parlament / Ponta trebuie sa scape de lasitate ca sa fie prim-ministru / Privesc cu ingrijorare la tensionarea lucrurilor in societate

Presedintele Traian Basescu i-a cerut luni premierului Victor Ponta, despre care a afirmat ca incearca sa procedeze ca Adrian Nastase, dar este mai putin inteligent ca fostul prim ministru, sa retraga din Parlament proiectul de lege privind exploatarea miniera de la Rosia Montana, avertizand ca in caz contrar exista riscul unei tensionari si mai mari a societatii. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile .

Prima zi de scoala: Ce le transmite Traian Basescu elevilor.

Presedintele Traian Basescu a aratat, la deschiderea anului scolar, ca nu se poate discuta despre democratie fara o educatie de calitate si ca invatamantul romanesc trebuie sa mearga pe linia strategiei Europa 2020, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, remis redactiei. Educatia nationala trebuie sa se inscrie in orizontul obiectivelor Europa 2020: sa fie centrata pe criteriul competitivitatii si al relevantei pe piata muncii, sa promoveze echitatea si coeziunea sociala, sa .

Crin Antonescu: Daca ajung presedinte, il voi desemna PREMIER pe Traian Basescu (VIDEO).

Crin Antonescu a declarat, in cadrul unei emisiuni la B1 TV, ca ar putea colabora cu Traian Basescu, insa doar daca liderul PNL ar fi presedinte, iar Traian Basescu ar fi in fruntea unui partid politic si ar castiga alegerile parlamentare. Daca, sa zicem, eu ajung presedinte si in decursul mandatului meu domnul Traian Basescu, in fruntea unor formatiuni politice castiga niste alegeri, atunci il voi desemna premier. Dar este o ipoteza, sau un manunchi de ipoteze cu grad foarte mic de .

VIDEO UPDATE Presedintele Traian Basescu si sotia sa participa la serbarile de la Tebea

Presedintele Traian Basescu participa, duminica dimineata, incepand cu ora 11:00, la Serbarile Nationale Tebea 2013, care se desfasoara la Complexul Istoric Tebea, judetul Hunedoara, informeaza Administratia Prezidentiala. UPDATE 2 Potrivit Agerpres, presedintele Traian Basescu a fost huiduit si fluierat, duminica, la Tebea. UPDATE 1 Presedintele Traian Basescu si sotia sa au ajuns, in jurul ore 11:00, la Serbarile nationale Tebea 2013. Seful statului a fost intampinat de Garda de onoare, care i-a prezentat onorul. Intre oficialitatile prezente la manifestari se afla si ministrul de Externe, Titus Corlatean.

Crin Antonescu: Daca ajung presedinte, il voi desemna premier pe Traian Basescu (VIDEO)

Crin Antonescu ar putea colabora fara probleme cu Traian Basescu. insa doar daca seful liberalilor ar fi presedinte, iar Traian Basescu ar fi in fruntea unui partid politic si ar castiga alegerile.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2307 seconds )