Libnet.ro
UNICEF

11:15

Udrea: Victor Ponta, la mana baronilor locali

România Liberă România Liberă,
Udrea: Victor Ponta, la mana baronilor locali

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, sambata, ca Victor Ponta este mai interesat de pomeni electorale, decat de crearea de locuri de munca pentru tineri, atrage atentia candidatul PMP la presedintie, Elena Udrea. Ea crede ca somajul din randul tinerilor se datoreaza lipsei de interes, dar si incompetentiei actualului guvern. Elena Udrea l-a acuzat pe premier ca se lasa manipulat de baronii PSD din teritoriu, informeaza B1tv. continuă pe România Liberă

Elena Udrea: Victor Ponta, la mana baronilor locali. Este mai interesat de pomeni electorale

Victor Ponta este mai interesat de pomeni electorale, decat de crearea de locuri de munca pentru tineri, atrage atentia candidatul PMP la presedintie, Elena Udrea. Ea crede ca somajul din randul tinerilor se.

Udrea: Victor Ponta nu sprijina tinerii pentru ca acestia nu voteaza cu el

Presedintele PMP, Elena Udrea, l-a acuzat pe premierul Victor Ponta ca nu este interesat sa sprijine tinerii pentru ca acestia nu il voteaza si ca nu ofera solutii pentru a gasi locuri de munca pentru acestia.

Elena Udrea sustine ca Victor Ponta nu sprijina tinerii pentru ca acestia nu voteaza cu el

Presedintele PMP, Elena Udrea, l-a acuzat pe premierul Victor Ponta ca nu este interesat sa sprijine tinerii pentru ca acestia nu il voteaza si ca nu ofera solutii pentru a gasi locuri de munca pentru acestia.

FOTO Incidentele congresului PSD de la Alba Iulia.Prezidentiabilul Victor Ponta si anul 2018

Presedintele PSD, Victor Ponta, a venit vineri, 12 septembrie 2014, la Alba Iulia pentru a cauta cele peste 5 milioane de voturi care il despart de functia de presedinte al Romaniei. Cel putin asa a afirmat mana sa dreapta din partid si de la Guvern, vicepremierul Liviu Dragnea. PSD a incercat sa arate prin Congresul National de la Alba Iulia ca este un partid mamut care nu ar avea cum sa piarda cea mai importanta functe din stat.

Premierul Victor Ponta primeste la Alba Iulia validarea PSD pentru candidatura la presedintie

Premierul Victor Ponta va fi prezent vineri la Alba Iulia alaturi de aproape toti ministri din cabinet. Presedintele PSD va conduce din orasul unde exista cel mai important fief ACL din tara, un congres national al partidului organizat printr-un sistem de videoconferinta si va primii validarea organizatiilor locale pentru candidatura la functia de presedinte al Romaniei.

VIDEO Victor Ponta: Dezvoltarea Regionala, un portofoliu important cu un buget de 350 mld euro pentru 7 ani. Este un succes pentru Romania

Premierul Victor Ponta a salutat programul anuntat miercuri de presedintele Comsiei Europene Jean-Claude Juncker si decizia de a-i acorda Corinei Cretu, propunerea Romaniei pentru functia de comisar european, portofoliul Dezvoltarii Regionale, cu un buget alocat de 350 mimiarde de euro pentru cei 7 ani de exercitiu financiar.

Klaus Iohannis: Dintr-o tanara speranta in politica romaneasca, Victor Ponta a devenit o tanara dezamagire. / Victor Ponta: Fac un apel la domnul Iohannis sa nu mai foloseasca copiii in campania electorala

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat, sambata, la Constanta, ca Victor Ponta a fost vazut ca o tanara speranta a politicii romanesti, care, in cel mai scurt timp, s-a transformat intr-o tanara dezamagire pentru o intreaga generatie. La randul sau, premierul a lansat, sambata, un apel la Klaus Iohannis sa nu mai foloseasca copiii in campania electorala, adaugand ca Iohannis este ultimul om care poate sa vorbeasca despre scoala si ca in scoala lucreaza profesori care nu fac averi din meditatii, potrivit Mediafax.

Victor Ponta: Basescu nu stie sa munceasca si face galagie

Basescu nu stie sa munceasca si face galagie, spune premierul Victor Ponta. El ii sfatuieste pe tineri sa munceasca daca vor sa aibe bani, nu sa protesteze in strada, asa cum i-a indemnat.

Victor Ponta: Taxa pe stalp urmeaza sa fie redusa la 1%

Taxa pe constructii speciale, cunoscuta drept taxa pe stalp, urmeaza sa fie redusa de la 1,5% la 1% din valoarea constructiilor, a anuntat premierul Victor Ponta. Veniturile incasate din acest impozit vor.

Congresul PSD de la Alba Iulia / Victor Ponta a fost desemnat candidat la Presedintie. Ponta: Vreau sa nu mai traiesc intr-o tara bogata in care toate produsele se importa din alte tari

Congresul extraordinar al PSD a validat, vineri, cu unanimitate de voturi, scrutinul intern prin care Victor Ponta a fost desemnat candidat la prezidentiale, dupa ce in alegerile interne s-au contabilizat 68 de voturi impotriva si 182 de abtineri, anunta Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )