Libnet.ro
UNICEF

20:00

UEFA a deschis procedura disciplinara impotriva FRF din cauza bannerelor ilegale si a incidentelor produse de spectatori: Cazul va fi discutat pe 16 iulie

B1 B1,
UEFA a deschis procedura disciplinara impotriva FRF din cauza bannerelor ilegale si a incidentelor produse de spectatori: Cazul va fi discutat pe 16 iulie

UEFA a anuntat luni ca a deschis o procedura disciplinara impotriva Federatiei Romane de Fotbal FRF) si a celei nord-irlandeze IFA), dupa incidentele ce au avut loc la meciul de sambata dintre cele doua. continuă pe B1

UEFA a deschis o procedura disciplinara impotriva Romaniei

UEFA a anuntat luni ca a deschis o procedura disciplinara impotriva Federatiei Romane de Fotbal FRF) si a celei nord-irlandeze IFA), dupa incidentele ce au avut loc la meciul de sambata dintre cele doua .

UEFA ia masuri impotriva FRF, dupa meciul cu Irlanda de Nord

UEFA deschide o procedura disciplinara impotriva Federatiei Romane de Fotbal FRF), dupa meciul disputat impotriva Irlandei de Nord, la Belfast. Forul continental acuza un comportament neadecvat al suporterilor.

Zeci de persoane arestate la Sofia, dupa confruntari cu etnici romi din cauza muzicii

Cel putin 30 de persoane au fost arestate in capitala bulgara Sofia, dupa doua nopti de proteste care au inceput sambata seara si care s-au soldat cu raniti, din cauza volumului prea mare al muzicii puse de catre etnici romi in cartierul Orlandovti,.

Scandal in centrul orasului Dej: Doi barbati s-au luat la bataie din cauza unui loc de parcare ocupat de o caruta (VIDEO)

Centrul orasului Dej s-a transformat intr-un adevarat ring de box. Doi barbati s-au luat la bataie din cauza unui loc de parcare ocupat de o caruta, informeaza B1 TV. Interesant este ca nimeni nu a depus.

Un avion al Malaysia Airlines a aterizat de urgenta la Melbourne din cauza unei probleme la motor

Un avion al companiei malaeziene Malaysia Airlines a aterizat de urgenta, vineri, la Melbourne, din cauza unei probleme de motor, informeaza AFP, citand autoritatile australiene. Zborul MH148 decolase de pe.

Marian Munteanu: Poporul roman este unul miraculos. Acum are o zi proasta, dar nu in totalitate din cauza lui (VIDEO)

Marian Munteanu, fost lider al studentilor din perioada 1989 - 1990, a vorbit duminica seara in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV despre activitatea sa din ultimii 25 de ani. Antropologia este spec.

Scandalul iscat dupa curvele si golanii lui Ioan Rus s-a mutat in PNL: Un senator liberal a spus ca la Cluj se nasc periodic tampitei, iar din cauza gelului din par au momente in care nu li se oxigeneaza creierul

Declaratia fostului Ministru al Transporturilor, Ioan Rus, in care aduce jigniri la adresa romanilor din diaspora, muta scandalul in PNL, scrie stiripesurse. ro. Senatorul PNL, Cristian Badea, a afirmat, joi, ca.

Protest extrem impotriva abuzurilor din justitie: Un barbat s-a urcat pe Casa Radio

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Bogdan Ghebaur, a anuntat ca un barbat s-a urcat, vineri, pe cladirea cunoscuta sub numele de Casa Radio, pentru a protesta fata de o serie de actiuni din.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )