Libnet.ro
UNICEF

20:30

ULTIMA ORA Managerul Spitalului Colentina, confirmat cu Covid-19

Hotnews Hotnews,
 ULTIMA ORA Managerul Spitalului Colentina, confirmat cu Covid-19

Managerul Spitalului Colentina, Remus Mihalcea, a fost confirmat miercuri cu coronavirus, iar in acest moment este internat, potrivit Grupului de Comunicare Strategica. continuă pe Hotnews

Managerul Spitalului Colentina din Capitala, infectat cu noul coronavirus

Managerul Spitalului Colentina din Capitala, Remus Mihalcea, a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Informatia a fost confirmata, miercuri seara, de Grupul de Comunicare Strategica. Managerul in.

Ministrul Muncii, anunt de ultima ora pentru romani. Cresc pensiile, inclusiv cele sociale. La ce sa se astepte pensionarii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a confirmat majorarea pensiilor din septembrie, insa procentul cu care pensiile vor fi crescute ramane inca invaluit in mister. Guvernantii spun ca vor face public procentul imediat ce se analizeaza incasarile de la bugetul statului. Ministrul Muncii a precizat ca inclusiv cele mai mici pensii, cele sociale, in valoare de 704 RON, vor fi majorate. Violeta Alexandru a facut, de asemenea, precizari legate de somajul tehnic si de regimul pensiilor speciale, respectiv al celor de serviciu.

Ultima ora! Pe cine ar aduce Gigi Becali ca antrenor la FCSB

Dupa rezultatele slabe din ultima perioada, Bogdan Vintila este pe picior de plecare de pe banca FCSB si se pare ca Gigi Becali are deja un inlocuitor de la care are asteptari mari. Este vorba despre Toni Petrea, fostul secund al lui Laurentiu Reghecampf, si care si-a inceput cariera de antrenor in 2011.

Alerta METEO! Anuntul de ultima ora al meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben si unul portocaliu de vijelii, astazi, pentru mai multe zone din tara. Avertizarea cod galben de instabilitate atmosferica intra in vigoare la ora 12. 00 si este valabila pana la ora 22.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )