Libnet.ro
UNICEF

11:30

ULTIMA ORA Un nou cutremur de 2,9 pe Richter in Galati

Hotnews Hotnews,
 ULTIMA ORA Un nou cutremur de 2,9 pe Richter in Galati

Un nou cutremur cu magnitudinea de 2,9 pe scara Richter s-a produs luni seara in Galati, dupa ce un seism de 3,8 a zguduit regiunea in dimineata aceleiasi zile. continuă pe Hotnews

Un nou cutremur de 2,9 pe Richter in Galati

Un nou cutremur cu magnitudinea de 2,9 pe scara Richter s-a produs luni seara in Galati, dupa ce un seism de 3,8 a zguduit regiunea in dimineata aceleiasi zile.

Un nou cutremur s-a produs in Galati, fiind al zecelea din aceasta luna

Un nou cutremur cu magnitudinea de 2,9 pe scara Richter s-a produs luni in Galati, la ora 17:31. Seismul s-a produs la o adancime de numai 2 kilometri, la o distanta de 7 kilometri de Smirdan si 15 kilometri de.

Un nou cutremur a zguduit Galatiul

Un cutremur cu magnitudinea 3,6 s-a produs luni dimineata, la ora 5. 00, la Galati. Seismul s-a produs la o adancime de 5 kilometri, la o distanta de 17 km de Galati si 57 de km de Focsani, informeaza Institutul de Fizica a Pamantului, scrie Jurnalul. ro .

Un nou cutremur puternic in Pakistan

Un cutremur cu magnitudinea 6,8 grade a avut loc astazi in sud-vestul Pakistanului, o regiune deja devastata in urma cu patru zile de un cutremur care a provocat moartea a peste 300 de persoane, transmite AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )