Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ultima zi pentru depunere a candidaturilor la sefia DIICOT

România Liberă România Liberă,
Ultima zi pentru depunere a candidaturilor la sefia DIICOT

Procurorii din toata tara isi pot depune, pana luni, candidatura la Ministerul Justitiei pentru ocuparea functiei de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT). continuă pe România Liberă

Ultima zi pentru depunerea candidaturilor la sefia DIICOT

Luni este ultima zi in care procurorii din toata tara isi pot depune candidatura la Ministerul Justitiei pentru ocuparea functiei de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate.

Vanghelie CUMPARA semnaturi pentru listele electorale ale PSD; platea, din comisioane, publicitate de milioane de euro televiziunilor

Vanghelie CUMPARA , cu banii din comisioane, semnaturi pentru listele electorale ale PSD, repara sedii PSD , isi cumpara imobile, organiza revelioane pentru alegatorii sai. Potrivit referatului prin care DNA cere arestarea primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie, din comisioanele percepute de edil pe contractele atribuite nelegal ajungeau si bani pentru publicitate la televiziuni. in referat sunt doua exemple OTV Ocram TV , a lui Dan Diaconescu, aflat acum in puscarie pentru santaj) , spre care ar fi mers 2. 000 de euro, si B1TV , pentru care s-au platit 200. 000 de euro. B1TV a facut public acest contract.

Ucraina: Separatistii dau un ultimatum Kievului pentru atribuirea unui statut special regiunilor din estul tarii

Liderii separatisti din Donetk cer Kievului urgentarea procedurilor de atribuire a unui statut special regiunilor din estul tarii, sustinand ca autoritatile ucrainene tergiverseaza aceasta problema,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )