Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ultima saptamana a Iuliei Motoc la CCR. Cum a fost propus judecator la CEDO si cine o va inlocui la CCR

Adevărul Adevărul,
Ultima saptamana a Iuliei Motoc la CCR. Cum a fost propus judecator la CEDO si cine o va inlocui la CCR

Iulia Motoc anunta ca mai are doar o saptamana ca judecator la Curtea Constitutionala CCR), urmand sa depuna juramantul pentru un loc la CEDO. Senatorul Ioan Chelaru este social-democratul cu cele mai mari sanse de a o inlocui pe Iulia Motoc la CCR. continuă pe Adevărul

Ultima saptamana a Iuliei Motoc la CCR. Cum a fost propus judecator la CEDO

Iulia Motoc anunta ca mai are doar o saptamana ca judecator la Curtea Constitutionala CCR), urmand sa depuna juramantul pentru un loc la CEDO. Senatorul Ioan Chelaru este social-democratul cu cele mai mari sanse de a o inlocui pe Iulia Motoc la CCR.

Peste 7.000 de soferi sanctionati in ultima saptamana.

Aproape 300 de suspecti de infractiuni au fost depistati in ultima saptamana, la nivelul tarii, politistii intervenind in aproximativ 850 de cazuri de nerespectare a normelor privind ordinea si linistea publica, actiuni in urma carora au fost aplicate 8. 722 sanctiuni contraventionale, in valoare de 1. 550 de lei si au fost confiscate bunuri in valoare de 191. 282 de lei. In cadrul acestor actiuni, desfasurate suplimentar fata de actiunile curente, au fost sanctionati peste 7. 000 de soferi, .

Iulia Motoc, in ultima saptamana ca judecator la CC.

Iulia Motoc anunta ca mai are doar o saptamana ca judecator la Curtea Constitutionala, dupa care va pleca judecator la CEDO. Ultima saptamana ca judecator al Curtii Constitutionale. Pe 18 decembrie voi depune juramantul ca judecator al CEDO, la Strasbourg, scrie Iulia Motoc pe contul sau de Facebook. Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei APCE) a ales-o, in 2 octombrie, pe Iulia Motoc pentru functia de judecator la CEDO, dintre cele trei propuneri inainte de Romania. Motoc a fost .

Iulia Motoc, in ultima saptamana ca judecator la CC: Pe 18 decembrie depun juramantul la CEDO

Iulia Motoc anunta ca mai are doar o saptamana ca judecator la Curtea Constitutionala, dupa care va pleca judecator la CEDO. Ultima saptamana ca judecator al Curtii Constitutionale. Pe 18 .

Peste 160 de persoane urmarite sau date disparute au fost gasite in ultima saptamana de politistii romani

Peste 80 de persoane urmarite pentru a fi arestate sau pentru a executa pedepsele cu inchisoarea primite in instanta si alte 81 date disparute au fost gasite in ultima saptamana. Dintre acestea, 54 sunt minori, potrivit politistilor.

27 de persoane aflate in stare grava, transportate in ultima saptamana cu aeronave SMURD

Pilotii Inspectoratului General de Aviatie al Ministerului Afacerilor Interne MAI) au transportat, in ultima saptamana, 27 de persoane aflate in stare grava, care au fost asistate in aeronave de echipaje SMURD.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )