Libnet.ro
UNICEF

10:00

ULTIMATUM UE: Rusia are o saptamana sa inceteze actiunile militare in Ucraina

România Liberă România Liberă,
ULTIMATUM UE: Rusia are o saptamana sa inceteze actiunile militare in Ucraina

Uniunea Europeana a dat azi un termen de o saptamana Rusiei sa inceteze actiunile in Ucraina, in caz contrar urmand sa adopte noi sanctiuni, consemneaza Mediafax. continuă pe România Liberă

UE da un ultimatum. Rusia are la dispozitie o saptamana sa inceteze actiunile militare in Ucrainei. in caz contrar, Bruxelles-ul ameninta cu sanctiuni economice dure

Uniunea Europeana a dat azi un termen de o saptamana Rusiei sa inceteze actiunile in Ucraina, in caz contrar urmand sa adopte noi sanctiuni, consemneaza Mediafax.

NATO cere Rusiei sa inceteze actiunile militare ilegale din Ucraina

NATO a cerut vineri Rusiei sa inceteze actiunile militare ilegale din Ucraina, denuntand o escaladare grava a agresiunii militare ruse, a declarat secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, care a.

Rusia are termen o saptamana sa inceteze actiunile in Ucraina

Uniunea Europeana a dat duminica un termen de o saptamana Rusiei sa inceteze actiunile in Ucraina, in caz contrar urmand sa adopte noi sanctiuni, relateaza AFP.

UE pregateste noi sanctiuni si da Rusiei termen o saptamana sa inceteze actiunile in Ucraina

Uniunea Europeana a dat duminica un termen de o saptamana Rusiei sa inceteze actiunile in Ucraina, in caz contrar urmand sa adopte noi sanctiuni, relateaza AFP. Consiliul European este pregatit sa.

NATO: Rusia sa opreasca imediat actiunile militare ilegale din Ucraina. Putin: Kievul ar trebui fortat sa negocieze cu separatistii

NATO nu va inchide usa Ucrainei daca aceasta tara doreste sa se alature Aliantei Nord-Atlantice, a mai declarat Anders Fogh Rasmussen, dupa ce Kievul si-a anuntat intentia de a relansa procesul de aderare. Permiteti-mi sa va amintesc decizia luata in 2008 de NATO, conform careia Ucraina va deveni stat membru, a declarat Rasmussen.

UE, ultimatum pentru Rusia. Moscova are o saptamana pentru a-si retrage trupele si armamentul din Ucraina

Uniunea Europeana mai acorda Rusiei o saptamana pentru a-si retrage trupele si armamentul din Ucraina. intre timp, diplomatii europeni vor pregati noi sanctiuni economice, si mai severe, care vor fi adoptate.

Ambasadorul Statelor Unite la Natiunile Unite: Rusia trebuie sa inceteze minciunile. Lipsa de actiune ar putea costa foarte mult

Samantha Power, ambasadorul Statelor Unite la Natiunile Unite, a declarat ca Rusia trebuie sa inceteze minciunile si operatiunile de alimentare a conflictului din Ucraina. Rusia trebuie sa inceteze.

Peste 800.000 de oameni s-au refugiat in Rusia de la inceputul operatiunilor militare din sud-estul Ucrainei

Peste 800. 000 de persoane s-au refugiat in Rusia de la inceputul operatiunii militare a Kievului in sud-estul Ucrainei, iar in jur de 130. 000 au solicitat azil, informeaza agentia RIA Novosti, citata de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )