Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultimul miting inaintea alegerilor legislative din Ungaria

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ultimul miting inaintea alegerilor legislative din Ungaria

Alianta fortelor de stanga din Ungaria, care abia s-a facut auzita pana in prezent, vrea sa profite de sarbatorile nationala de sambata pentru a se afirma ca o rivala serioasa a premierului Viktor Orban, favorit in alegerile legislative de la 6. continuă pe Wall-Street Ro

Opozitia de stanga din Ungaria se mobilizeaza la ultimul miting inaintea alegerilor legislative

Alianta fortelor de stanga din Ungaria, care abia s-a facut auzita pana in prezent, vrea sa profite de sarbatorile nationala de sambata pentru a se afirma ca o rivala serioasa a premierului Viktor Orban, favorit in alegerile legislative de la 6 aprilie, relateaza AFP.

Opozitia din Serbia, miting cu peste 10.000 de oameni in Belgrad, inaintea alegerilor legislative de duminica

Partidul Democrat DS), principala forta a opozitiei din Serbia, a mobilizat miercuri seara la Belgrad peste 10. 000 de simpatizanti, inaintea alegerilor legislative de duminica, la care aceasta formatiune se.

Fidesz si Jobbik inregistreaza cresteri in sondaje cu aproape o luna inaintea alegerilor din Ungaria

Partidele Fidesz, Jobbik si LMP au inregistrat cresteri in sondajele de opinie in martie, cu aproape o luna inaintea alegerilor legislative din Ungaria, prevazute pentru 6 aprilie, scrie agentia ungara MTI, citata de Mediafax.

Corlatean: Actiunile extremistilor maghiari, consecinte ale acceptarii tacite a legii cetateniei din Ungaria

Actiunile extremistilor maghiari sunt consecintele acceptarii tacite a legii cetateniei din Ungaria, considera ministrul de Externe, Titus Corlatean. in 2010, in Ungaria, guvernul condus de domnul Orban,.

Deputat Jobbik: Vona Gabor nu va mai veni in Romania pana la alegerile din Ungaria

Deputatul Jobbik Szavay Istvan a declarat, joi, la Brasov, ca presedintele partidului, Vona Gabor, nu va mai veni in Romania pana la alegerile parlamentare din Ungaria pentru a-si sustine candidatura, el spunand ca Jobbik nu este un partid extremist sau nationalist, ci sustine natiunea maghiara, transmite Mediafax.

Deputat Jobbik: Vona Gabor nu va mai veni in Romania pana la alegerile din Ungaria/ Jobbik nu poate fi interzis in Romania

Deputatul Jobbik Szavay Istvan a declarat, joi, la Brasov, ca presedintele partidului, Vona Gabor, nu va mai veni in Romania pana la alegerile parlamentare din Ungaria pentru a-si sustine candidatura, el spunand ca Jobbik nu este un partid extremist sau nationalist, ci sustine natiunea maghiara, transmite Mediafax.

Deputat Jobbik: Vona Gabor nu va reveni in Romania pana la alegerile din Ungaria

Deputatul Jobbik Szavay Istvan a declarat, joi, la Brasov, ca presedintele partidului, Vona Gabor, nu va reveni in Romania pana la alegerile parlamentare din Ungaria pentru a-si sustine candidatura, relateaza.

Miting cu 10.000 de oameni al opozitiei, la Belgrad.

Partidul Democrat DS), principala forta a opozitiei din Serbia, a mobilizat, miercuri seara, la Belgrad, peste 10. 000 de simpatizanti, inaintea alegerilor legislative de duminica, relateaza AFP, conform Mediafax. Manifestantii au defilat prin centrul orasului, dupa ce s-au adunat in Piata Republicii din capitala Serbiei. Presedintele formatiunii, fostul primar al Belgradului, Dragan Djilas, a atacat Partidul Conservator SNS) al influentului vicepremier in exercitiu, Aleksandar Vucici, .

Pe cine vor sa convinga politicienii de la Budapesta aflati in campanie in Romania: pe maghiarii din Ardeal sau pe alegatorii din Ungaria? Vezi ce spun cifrele si surprizele din lege

Intensificarea mitingurilor si a marsurilor nationaliste maghiare, atat la Budapesta cat si in Romania, sustinuta de partidele din Ungaria, nu se justifica direct prin voturile etnicilor maghiari din Romania, ci se bazeaza, in continuare, mai degraba pe retorica nationalista aducatoare de voturi tot din Ungaria. In lipsa unor programe economice viabile, care sa ridice nivelul de trai al cetatenilor romani si unguri, atat politicenii din Romania, cat si cei din Ungaria se hranesc si anul acesta din retorica nationalista.

Guvernul rus finanteaza extinderea centralei nucleare din Ungaria

Guvernul rus a aprobat acordarea unui imprumut in valoare de 10 miliarde de euro pentru finantarea extinderii centralei nucleare de la Paks Ungaria), a anuntat joi agentia rusa Interfax, preluata de MTI.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )