Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ultimul summit european din 2014. Subiecte cheie pe agenda: Ucraina, Planul Juncker/ Posibile decizii importante pe fondurile europene

Hotnews Hotnews,
 Ultimul summit european din 2014. Subiecte cheie pe agenda: Ucraina, Planul Juncker/ Posibile decizii importante pe fondurile europene

Liderii europeni se intrunesc la Bruxelles in 18-19 decembrie pentru ultimul summit al acestui an, totodata primul condus de Donald Tusk ca presedinte al Consiliului. Teme principale pe agenda: Ucraina si planul de investitii de 315 miliarde de euro propus de Jean-Claude Juncker. Important pentru Romania: Posibil ca discutiile sa includa propunerea de prelungire cu 1 an a finantarilor 2007-2013 si scoaterea de sub deficit bugetar a cofinantarii fondurilor UE/ Presedintele Traian Basescu va avansa, la randul sau, o propunere legata de utilizarea fondurilor UE. continuă pe Hotnews

Bugetul CNAS pe anul viitor - 22,902 miliarde lei, identic cu cel din 2014

Bugetul CNAS pe anul viitor este de 22,902 miliarde lei, identic cu cel din 2014, dar mai mare decat in 2013, cand, din cei 23,123 miliarde lei alocati, 2,6 miliarde au fost pentru arieratele la medicamente, materiale sanitare din farmacii si programe,.

Traian Basescu, inainte de participarea la ultimul Consiliu European: Am reprezentat interesele Romaniei la limitele maxime la care puteau fi reprezentate

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat joi dimineata pe Aeroportul Otopeni, inainte de plecarea la Consiliul European ca, avand in vedere ca este ultima sa participare la o astfel de intrunire, a.

Traian Basescu, inainte de participarea la ultimul Consiliu European: Am reprezentat interesele Romaniei la limitele maxime la care puteau fi reprezentate (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat joi dimineata pe Aeroportul Otopeni, inainte de plecarea la Consiliul European ca, avand in vedere ca este ultima sa participare la o astfel de intrunire, a.

Vizita de adio la Bruxelles. Seful statului participa la ultimul Consiliu European

Presedintele Traian Basescu va participa, timp de doua zile, la Consiliul European, fiind ultima reuniune la care va fi prezent in calitate de sef al statului.

Novak Djokovic si Serena Williams, cei mai buni jucatori de tenis din 2014

Novak Djokovic masculin) si Serena Williams feminin) au fost declarati cei mai buni jucatori din lume in 2014 de catre Federatia Internationala de Tenis.

Simona Halep, cea mai buna tanara jucatoare din 2014

Simona Halep a fost desemnata drept cea mai valoroasa tanara jucatoare din lume in anul 2014, potrivit unei ierarhii a site-ului bleacherreport. com .

Simona Halep, desemnata cea mai buna tanara jucatoare de tenis din 2014: Picioarele si mainile rapide ii ofera o combinatie de elita in miscarea pe teren

Simona Halep, locul 3 WTA, a fost desemnata de site-ul bleacherreport. com drept cea mai buna tanara jucatoare de tenis in anul 2014, ea fiind urmata, in ordine, de Eugenie Bouchard Canada), Belinda Bencic Elvetia), Garbine Muguruza Spania) si Madison Keys SUA).

Inmatricularile de masini noi, +23,8% in perioada ianuarie-noiembrie din 2014

Inmatricularile de automobile noi din Romania au crescut cu 3,5% in luna noiembrie, potrivit datelor Directiei Regim Permise si Inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV). Cu o luna inainte de a avea datele complete pentru tot anul 2014, inmatricularile de automobile noi au crescut cu 23,8% in perioada ianuarie-noiembrie, in timp ce importul de automobile rulate a scazut cu 2%.

Investitiile straine directe au scazut cu peste 38% in Bulgaria

Investitiile straine directe FDI) in Bulgaria au scazut cu 38,6% in primele zece luni din 2014, comparativ cu perioada similara din 2013, conform datelor preliminare publicate de banca centrala de la Sofia, transmit Independent Balkan News Agency si Novinite, potrivit Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2582 seconds )