Libnet.ro
UNICEF

18:30

Umoristul Dieudonne, anchetat pentru sustinerea terorismului, dupa ce s-a declarat Charlie Coulibaly

Antena3 Antena3,
Umoristul Dieudonne, anchetat pentru sustinerea terorismului, dupa ce s-a declarat Charlie Coulibaly

Justitia franceza a initiat, luni, o investigatie privind apologie facuta terorismului in cazul umoristului Dieudonne Mbala, care s-a declarat Charlie Coulibaly, sintagma creata prin alaturarea numelui. continuă pe Antena3

Dieudonne, anchetat pentru apologie adusa terorismului, dupa ce a scris pe Facebook: Je me sens Charlie Coulibaly

Parchetul din Paris a deschis luni o ancheta pentru apologie adusa terorismului dupa ce Dieudonne a scris pe pagina sa de Facebook Je me sens Charlie Coulibaly, dupa numele ucigasului de la magazinul evreiesc din Porte de Vincennes, scrie Le Monde.

Atentat terorist in Franta.Umoristul Dieudonne, care s-a declarat Charlie Coulibaly, anchetat pentru sustinerea terorismului

Justitia franceza a initiat, luni, o investigatie privind apologie facuta terorismului in cazul umoristului Dieudonne Mbala, care s-a declarat Charlie Coulibaly, sintagma creata prin alaturarea numelui revistei Charlie Hebdo si al unui islamist, anunta Parchetul din Paris, citat de AFP.

Zeci de persoane cercetate pentru evaziune fiscala, dupa controalele din Portul Constanta

Aproape 30 de persoane sunt cercetate pentru evaziune fiscala, dupa controalele din porturile din Constanta, facute la finalul lui 2014, inceputul lui 2015. Zeci containere cu marfa si apoape o suta de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )