Libnet.ro
UNICEF

06:30

Una din acuzatiile DNA, desfiintata de Elena Udrea: Fals! in realitate, Elena Udrea a dispus transparenta maxima

B1 B1,
Una din acuzatiile DNA, desfiintata de Elena Udrea: Fals! in realitate, Elena Udrea a dispus transparenta maxima

Echipa de comunicare a Elenei Udrea a postat un mesaj pe contul de facebook al fostului ministru in care neaga una din acuzatiile procurorilor DNA. Una dintre acuzatiile la adresa Elenei Udrea a tinut de faptul. continuă pe B1

Sondaj: Increderea in SRI, afectata de acuzatiile aduse de Elena Udrea

Imaginea SRI cunoaste un usor recul dupa acuzatiile aduse de Elena Udrea prim-adjunctului institutiei, generalul Florian Coldea, in vreme ce increderea in DNA ramane pe un trend crescator, arata barometrul INSCOP Research, realizat la comanda ziarului.

VIDEO Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Am incredere in Elena Udrea si in justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a fost la sediul PMP, duminica, pentru a doua oara in ultimele trei zile, el exprimandu-si din nou increderea in Elena Udrea si in justitie, informeaza Mediafax.

Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Am incredere in Elena Udrea si in justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a fost la sediul PMP, duminica, pentru a doua oara in ultimele trei zile, el exprimandu-si din nou increderea in Elena Udrea si in justitie.

Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Am incredere in Elena Udrea si in justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a fost astazi la sediul PMP, pentru a doua oara in ultimele trei zile, el exprimandu-si din nou increderea in Elena Udrea si in justitie.

Stefan Lungu, audiat la DNA: Sigur va fi o confruntare cu Elena Udrea

Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a fost audiat la DNA, astazi, el declarand ca sigur va fi o confruntare cu Elena Udrea, asa cum ar fi cerut avocatii acesteia.

Elena Udrea cere procurorilor DNA sa fie reaudiata in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a cerut procurorilor DNA, prin intermediul aparatorilor sai, sa fie reaudiata in dosarul Gala Bute. Odata cu aceasta cerere, Udrea cere sa fie audiati si martori care ar putea sa dezminta.

FOTO. Ce spune Elena Udrea despre ministrul Elena Udrea

Intr-o noua postare pe contul de Facebook al Elenei Udrea, echipa de comunicare a fostului ministrul al Dezvoltarii a readus in atentia publica un articol publicat de Elena Udrea in aprilie 2010 pe blogul personal in care vorbea despre introducerea standardelor de cost si eficientizarea cheltuirii banilor din bugetul de stat.

Fotografia cu Elena Udrea pe care putini au vazut-o: Sunt singurii sheriffi care nu i-au luat sutienul

Felix Rache, realizatorul emisiunii Deziluzia Optica, a postat pe blog-ul sau o fotografie foarte sugestiva cu Elena Udrea. Elena Udrea si un prieten apropiat al lui Traian Basescu, Johnie Walker, politist texan.

Elena Udrea nu-si abandoneaza afacerile. Din spatele gratiilor, Udrea are grija de terenul lui Basescu de la Nana

Chiar daca este arestata preventiv, Elena Udrea nu-si abandoneaza afacerile si are grija si de terenul lui Basescu de la Nana. Udrea i-a gasit un inlocuitor lui Tudor Breazu, arestat si el preventiv in Gala.

Ruxandra Dragomir, pe Facebook: Stim cine este Elena Udrea. Dar cine esti tu, Ana Maria Topoliceanu?

Fosta jucatoare de tenis Ruxandra Dragomir, prietena a Elenei Udrea, scrie pe contul sau de Facebook un mesaj catre Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii: Stim cine este Elena Udrea. Dar cine esti tu, Ana Maria Topoliceanu? Cu totii avem parinti, avem o mama, doar nu am aparut singuri pe aceasta lume. Tu, Ana Maria Topoliceanu, ai o mama?, scrie Dragomir catre Topoliceanu. Postarea este ilustrata cu o fotografie dreapta) in care apar Elena Udrea si mama sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )