Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unchiul lui Liviu Dragnea la protestele anti-gratiere? O imagine cu un batran despre care se afirma ca ar fi ruda cu presedintele PSD a devenit virala pe internet (FOTO)

B1 B1,
Unchiul lui Liviu Dragnea la protestele anti-gratiere? O imagine cu un batran despre care se afirma ca ar fi ruda cu presedintele PSD a devenit virala pe internet (FOTO)

Jurnalista Laura Patru a postat pe pagina personala de Facebook o fotografie realizata unui batran care a participat la protestele de duminica seara impotriva ordonantelor de urgenta privind. continuă pe B1

Sorin Grindeanu, despere PROTESTELE ANTI-GRATIERE: Este un drept legal sa protestezi in Romania, daca o faci legal si nu ii deranjezi pe atii. Este un lucru, clar, politic in aceste proteste

Premierul Sorin Grindeanu a declarat duminica seara, la un post de televiziune, ca respecta dreptul la protest al oamenilor, dar ca nu crede ca ar trebui sa primeze argumentele care sunt insotite de.

Proteste anti-gratiere la Alexandria: O femeie a cerut jandarmilor sa imprastie protestatarii pentru ca nu poate dormi (VIDEO)

Duminica seara au avut loc proteste impotriva ordonantelor de urgenta privind gratierea si modificarile la Codul Penal in aproape toata tara. Si in Teleorman, judet condus de Liviu Dragnea.

SURSE: intalnire de GRADUL ZERO intre Liviu Dragnea si directorul SRI

O intalnire de gradul zero ar fi avut loc intre liderul PSD, Liviu Dragnea si directorul SRI, Eduard Hellvig. Conform surselor politice convergente, intalnirea ar fi avut loc la finalul.

Alina Gorghiu il ATACA pe Liviu Dragnea: Nu trece zi din calendar fara... PORTIA DE PLANS

Fostul pesedinte al PNL, Alina Gorghiu, il critica, intr-o postare pe Facebook, pe liderul SPD, Liviu Dragnea, despre care spune ca si-a facut un obicei din a se victimiza. Liberala sustine.

Liviu Dragnea reactioneaza dupa discutia dintre Angela Merkel si Iohannis: De ce sa ne vizeze pe noi?

Dupa discutia presedintelui Klaus Iohannis cu cancelarul german Angela Merkel privind lupta impotriva coruptiei, Liviu Dragnea a reactionat fata de acest lucru declarand ca nu se simte vizat,.

Liviu Dragnea despre Klaus Iohannis: Este intr-o campanie ofensiva negativa impotriva Guvernului, impotriva noastra

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca seful statului, Klaus Iohannis, ar fi intr-o campanie ofensiva negativa impotriva Guvernului, impotriva noastra.

Liviu Dragnea: M-am saturat sa se vorbeasca despre penali

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat vineri ca el s-a saturat sa se tot vorbeasca despre policienii penali.

Liviu Dragnea spune ca nu intelege de ce Iohannis vrea sa discute abia marti, in CSAT, proiectul bugetului: Daca Guvernul ar fi aprobat proiectul, cineva ar fi declansat probabil o procedura. Iohannis duce o campanie opresiva asupra Guvernului

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca nu intelege de ce seful statului a convocat, vineri, abia pentru marti sedinta CSAT in care se va da avizul asupra bugetelor securitatii nationale.

Liviu Dragnea sustine ca el nu e interesat de OUG-uri: Am auzit ca sunt facute pentru mine. Nu ma intereseaza. Mie mi se pot face dosare si dupa ordonante. Nu ma imbat cu apa rece

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca el inca asteapta prezentarea unei pozitii clare din partea Cabinetului Grindeanu pe tema proiectului amnistiei si gratierii precum si pe tema proiectului de modificare a Codului Penal.

Guvernul a scazut bugetul Camerei Deputatilor, dar l-a crescut pe cel al lui Liviu Dragnea

Bugetul Camerei Deputatilor va fi mai mic decat anul trecut, pe fondul reducerii deputatilor, insa fondul pus la dispozitia presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, va creste cu aproape 18%.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )