Libnet.ro
UNICEF

08:00

UNDE a DORMIT Elena Udrea azi noapte? DETALIUL care o da de gol

Antena3 Antena3,
UNDE a DORMIT Elena Udrea azi noapte? DETALIUL care o da de gol

Dupa ce seara trecuta, in Parlament, Elena Udrea si-a tot frecat nasul in fata camerelor de luat vederi, pentru a transmite un mesaj de bine unei persoane dragi, astazi, in momentul in care s-a dat jos din. continuă pe Antena3

100 de Minute: Cum a trecut Elena Udrea de la imaculata, la urmarita penal in doar 10 zile

In mai putin de ora Elena Udrea afla decizia parlamentarilor, care voteaza pentru fiecare dintre cele sase cereri de arestare emise pe numele sau. Andreea Sava a trecut in revista mecanismul comenzilor care par.

Ultima noapte de LIBERTATE pentru Elena Udrea, intaia de DREPTATE pentru romani. Fosta prezidentiabila a devenit ARESTABILA. Vezi firul povestii

Elena Udrea este buna de arestat. Blonda fostului presedinte poate fi retinuta in orice moment dupa ce ce deputatii au votat pentru toate cererile procurorilor emise pe numele ei in dosarele Microsoft si Gala.

Elena Udrea, buna pentru arestare.Toate cererile DNA au fost votate cu o majoritate covarsitoare

Arestare Elena Udrea. Plenul Camerei Deputatilor a votat favorabil, tarziu in noapte, pe bada rulanta, sase cereri de ridicare a imunitatii pentru Elena Udrea, printre care si cea pentru arestare preventiva. Astfel, in cursul acestei zile, fostul ministru al Dezvoltarii poate fi incatusat.

UPDATE Elena Udrea a ajuns la DNA: Voi face declaratii in dosarul Microsoft, la cererea avocatilor

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fost citata marti dimineata la DNA, dupa ce Camera Deputatilor a aprobat, luni noaptea, cererile de arestarea preventiva si de urmarire penala a deputatului in dosarele Gala Bute si Microsoft, in care este acuzata de fapte de coruptie. La ora 11. 00, Udrea s-a przentat la Sectia 2 de Politie Bucuresti, pentru controlul judiciar, iar la iesire le-a spus jurnalistilor: Ne vedem la ora 12. 00 la DNA. 57 Elena Udrea a ajuns la sediul DNA, unde a fost asaltata de reporteri. Fac declaratii la cererea avocatilor, aprobata de doamna procuror, voi da declaratii in dosarul Microsoft a spus ea.

Elena Udrea: Sunt tinta a unei actiuni de denigrare. Se doreste sa tac

Elena Udrea a ajuns la Parlament, acolo unde au loc audierile in comisii. inainte de intrarea in sala, Elena Udrea a facut o serie de declaratii presei, nu cu mult diferite de ce a spus in ultimele zile. Nu m-am.

Elena Udrea a ajuns la Sectia 2 de Politie: Ne vedem la 12 la DNA (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns la Sectia 2 de Politie, unde trebuie sa mearga de doua ori pe saptamana pentru a respecta masura controlului judiciar. Udrea ale-a spus jurnalistilor, la iesirea din sediul Politiei ca.

Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore, in catuse la DNA, dar fara ele la Politia Capitalei: ii poti pune catuse Elenei Udrea, dar nu adevarului (VIDEO)

UPDATE 23:10:Elena Udrea a ajuns la arestul Politiei Capitalei. Ea a iesit din masina fara a purta catusele pe care le avea la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Udrea a coborat singu.

UPDATE. Elena Udrea la iesirea de la DNA: Poti pune catuse Elenei Udrea dar nu poti pune catuse adevarului

UPDATE:Elena Udrea NUavea catuse la maini cand a ajuns la arestul Politiei Capitalei. ---UPDATE: Elena Udrea a iesit inconjurata de mai multi politisti din sediul DNA. Udrea va fi dusa in arestul.

UPDATE. ELENA UDREA a fost RETINUTA de DNA pentru 24 de ore

UPDATE: Elena Udrea a fost retinuta de DNA, in urma cu putin timp. Elena Udrea a fost retinuta pentru 24 de ore. Este vorba despre dosarul disjuns, Microsoft, si este vorba de retinere pentru 24 de.

UPDATE Elena Udrea a fost retinuta de procurorii DNA pentru 24 de ore

Elena Udrea a fost retinuta pentru 24 de ore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, a anuntat un avocat al fostului ministru. Elena Udrea a fost retinuta intr-un dosar disjuns din dosarul Microsoft, pentru doua presupuse fapte de trafic de influenta si o fapta de spalare de bani, a declarat mati seara avocatul acesteia, Marius Sebastian Striblea. UPDATE Ora 22:50 Elena Udrea a parasit, zambind, sediul DNA insotita de politisti si in imbulzelile ziaristilor si cameramanilor, pentru a fi dusa in arest. Poti sa-i pui catuse Elenei Udrea, dar nu poti pune catuse adevarului, a comentat aceasta, la intrebarile ziaristilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )