Libnet.ro
UNICEF

18:30

Unde este cea mai murdara apa de pe litoralul romanesc

Antena3 Antena3,
Unde este cea mai murdara apa de pe litoralul romanesc

Cea mai murdara apa, plina de bacterii, este in Costinesti. La polul opus, cea mai curata este intre Mamaia si Navodari. Apa marii este in anumite zone de pe litoralul romanesc plina. continuă pe Antena3

Care este cea mai buna mama din horoscop

Nu exista mama rea in horoscop, insa exista ozodiecare s-a nascut sa fie mama. Aceasta nastiva isi creste copiii in cel mai natural si eficient mod, este un izvor de.

Vacanta in tarile cu cea mai buna reputatie: de ce sa calatoresti aici si cat te costa

Imaginea unei tari poate influenta orice, inclusiv numarul de turisti atrasi anual. Iata, asadar, tarile cu cea mai buna reputatie din lume, potrivit Institutului de Reputatie, alese dupa 16 criterii, printre care se numara si cat de sigur este locul, cat de prietenosi si ospitalieri sunt locuitorii si cat de eficienta este gurvernarea.

Cea mai simpla reteta de sos olandez

Acest sos cremos si foarte gustos pe care il poti folosi peste oua parjite ori posate sau chiar peste legume pregatite la aburi este o alegere exceptionala. incearca pentru preparare cea mai simpla reteta de sos olandez si, odata ce vei deveni expert in pregatirea lui, vei imparti reteta tuturor celor dragi.

O masa standard ne inghite peste un sfert din salariu, lunar

Asigurarea unei mese de 2400 de calorii, media necesara unei persoane adulte pe zi, costa 119,08 euro/luna pentru cei care locuiesc in tara noastra, cea mai mica suma alocata din Uniunea Europeana, insa, reprezinta 25,72% din salariul nostru mediu net, cea mai mare pondere din Uniune, dupa Bulgaria, arata datele portalului de statistica Numbeo.

FOTO. Romania are cea mai noua delta a Europei

Sudul Banatului adaposteste o adevarata minune a naturii, cea mai noua delta a Europei. Este atat de noua incat nu apare pe multe dintre hartile continentului.

Vacanta in tarile cu cea mai buna reputatie: de ce sa calatoresti aici si cat te costa

Imaginea unei tari poate influenta orice, inclusiv numarul de turisti atrasi anual. Iata, asadar, tarile cu cea mai buna reputatie din lume, potrivit Institutului de Reputatie, alese dupa 16 criterii, printre care se numara si cat de sigur este locul,.

Bang Olufsen BeoVision 14 este cel mai scump TV 4K

Cei de la Bang Olufsen au fost din totdeauna sinonimi cu produse tech exclusiviste care arata foarte bine, dar noul BeoVision 14 combina aspectul estetic cu dotari de actualitate si specificatii de top. Daca nu ati auzit pana la aceasta ora de Bang Olufsen, compania daneza isi castiga existenta in cea mai mare [].

Cea mai rapida reteta de supa de rosii

Pentru o aroma proaspata, pune in supa de rosii, la final, ardei gras verde. Daca supa de rosii ti se pare acrisoara, pune in ea o lingurita de zahar. Astfel vei obtine cea mai rapida reteta de supa de rosii, dar si cea mai gustoasa.

Sotia tiranului: cum a construit romanca Martha Karolyi cea mai buna echipa din istoria gimnasticii

Nascuta la Odorheiu Secuiesc, coordonatoarea lotului feminin al Statelor Unite a construit cea mai buna echipa din istoria acestui sport, cucerind al doilea aur consecutiv la Jocurile Olimpice. in Romania, ea a antrenat-o pe Nadia Comaneci si i-a deschis drumul spre perfectiune.

Cea mai buna companie low cost Asia vine si in Europa. Cat vor costa biletele

AirAsia, linia aeriana votata ca fiind cea mai buna companie low cost din Europa, va opera incepand din luna octombrie zboruri din Asia catre batranul continent, scriu siteurile de profil printre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )