Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unde traiesc cei mai fericiti copii din lume. Vei fi surprins!

Antena3 Antena3,
Unde traiesc cei mai fericiti copii din lume. Vei fi surprins!

Un studiu dezvaluie faptul ca in Turcia, Romania si Columbia copiii sunt extrem de fericiti, iar Coreea de Sud si Africa de Sud sunt codasele clasamentului, relateaza luni 7sur7. be. Acest studiu a fost facut. continuă pe Antena3

Cel mai cool bar din lume! Pluteste in mijlocul oceanului! FOTO VIDEO

Imagineaza-ti cum ar fi sa iti petreci vacanta pe o insula exotica si sa poti savura un cocktail delicios la cel mai cool bar din lume, amplasat in mijlocul oceanului, la o distanta considerabila de tarm! .

Cea mai puternica semnatura din lume, pilotaj de precizie si o cursa in siguranta spre casa oferita Alexandrei Stan de catre Mika Hakkinen in cadrul celei de-a treia editii consecutive Join The Pact in Romania

Campania de responsabilizare Johnnie Walker a revenit in Romania sambata aceasta, asigurand continuitatea unei campanii de succes, in scopul cresterii gradului de constientizare in ceea ce priveste consumul responsabil.

Sute de milioane de dolari pentru cea mai mare frauda cu diplome fictive din lume

Daca v-ati gandit vreodata sa va cumparati o diploma beton de la una din sutele de institutii de invatamant care ofera cursuri on-line pentru a promova sau pentru a obtine un loc de munca bine platit, atunci, cel mai probabil, banii dumneavoastra au ajuns la o companie din Pakistan care conduce cea mai mare retea de fraude cu diplome din lume sub protectia autoritatilor.

Pentru banci sunt disponibili toti banii din lume, dar nu si pentru saraci

Maradiaga: Capitalismul trebuie sa devina mai uman Politicile de austeritate, asociate cu criza datoriilor ii apasa in mod nedrept pe saraci, a declarat recent, intr-un interviu pentru Bloomberg, cardinalul Oscar Andres Rodriguez Maradiaga, cel mai apropiat consilier al Papei Francisc. Este necesar ca o parte din pret sa fie suportat de companiile bogate. Pentru bancile care trebuie salvate sunt disponibili toti banii din lume, dar nu sunt bani pentru saraci, a mai spus cardinalul, care a ajutat in anii '90 la negocierea reducerii datoriilor statului Honduras, in calitate de purtator de cuvant al Vaticanului in domeniul datoriilor statelor in curs de dezvoltare la Fondul Monetar International si Banca Mondiala.

Unul dintre cei mai cunoscuti acrobati de wingsuit basejump A MURIT in urma unei sarituri de la 2.200 de metri

Dean Potter, unul dintre cei mai cunoscuti acrobati americani din domeniul sporturilor extreme, a murit in urma unui salt cu wingsuit costum cu aripi), sambata, in Parcul National Yosemite din California, info.

Noi probleme pentru Grecia. Cei mai pregatiti si inteligenti profesionisti parasesc tara

Problemele Greciei nu se incheie la negocierea unui nou acord finantare cu creditorii internationali, intrucat Atena se confrunta si cu o pierdere importanta de capital uman, intrucat cei mai pregatiti si inteligenti profesionisti din Grecia incep sa paraseasca tara din cauza crizei, relateaza Mediafax.

Unul dintre cei mai cunoscuti sportivi extremi a murit la BASE jump

Dean Potter, unul dintre cei mai cunoscuti saritori practicanti ai sporturilor extreme din SUA a incetat din viata. El a fost gasit mort in Parcul Yosemite SUA), dupa ce incercase o saritura BASE dela aproximativ 2. 500 de metri, cu ajutorul unui costum special. Se .

O romanca, unul din cei mai apreciati jurnalisti ai lumii. Rukmini Calimachi, nominalizata de 7 ori la Premiul Pulitzer

Unul dintre cei mai apreciati jurnalisti ai lumii este o romanca stabilita in America. Rukmini Calimachi lucreaza la New York Times si a fost nominalizata de sapte ori la Premiul Pulitzer. Romanca,.

Sondaj INSCOP: Cei mai multi dintre romani vor sa existe coabitare intre presedinte si premier, cred ca guvernul ar trebui sa isi incheie mandatul la termen si sustin revizuirea Constitutiei

Cei mai multi dintre romani sustin in continuare existenta unei relatii calme intre presedinte si premier, potrivit unui sondaj INSCOP, citat de Adevarul. Astfel, Barometrul INSCOP Research referitor la.

Schneider Electric ofera tehnologii pentru primul centru de date cu impact ecologic pozitiv din lume

Schneider Electric va oferi tehnologii de eficienta energetica in primul centru de date cu impact ecologic pozitiv din lume, care va fi construit in orasul Falun din Suedia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )