Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ungaria: Nivelul Dunarii a depasit doua recorduri istorice in vestul tarii. Nivelul maxim, asteptat luni la Budapesta

Hotnews Hotnews,
 Ungaria: Nivelul Dunarii a depasit doua recorduri istorice in vestul tarii. Nivelul maxim, asteptat luni la Budapesta

Nivelul apelor Dunarii a continuat sa creasca in Ungaria in noaptea de joi spre vineri, depasind doua recorduri istorice in vestul tarii, in contextul in care nivelul maxim la Budapesta este asteptat luni, anunta Mediafax. La Rajka, la frontiera cu Austria, serviciile hidrologice au relevat 6,46 de metri la ora 4. 00,ora Romaniei) - recordul precedent dateaza din 2002 si era de 6,42 metri -, iar la Nagybajcs, in apropiere de orasul Gyor, la aproximativ 100 de kilometri vest de Budapesta, Dunarea a atins 8,86 de metri vineri dimineata la ora 4. 00 GMT, fata de 8,75 metri in 2002. continuă pe Hotnews

VIDEO Ungaria: Nivelul Dunarii a depasit doua recorduri istorice in vestul tarii. Nivelul maxim, asteptat luni la Budapesta

Nivelul apelor Dunarii a continuat sa creasca in Ungaria in noaptea de joi spre vineri, depasind doua recorduri istorice in vestul tarii, in contextul in care nivelul maxim la Budapesta este asteptat luni, anunta Mediafax. La Rajka, la frontiera cu Austria, serviciile hidrologice au relevat 6,46 de metri la ora 4. 00,ora Romaniei) - recordul precedent dateaza din 2002 si era de 6,42 metri -, iar la Nagybajcs, in apropiere de orasul Gyor, la aproximativ 100 de kilometri vest de Budapesta, Dunarea a atins 8,86 de metri vineri dimineata la ora 4. 00 GMT, fata de 8,75 metri in 2002.

Autoritatile din Ungaria, in ALERTA. Nivelul apelor Dunarii a depasit doua recorduri ISTORICE

Nivelul apelor Dunarii a continuat sa creasca in Ungaria si a depasit doua recorduri istorice in vestul tarii. Nivelul maxim la Budapesta este asteptat luni, informeaza AFP. La Rajka, la frontiera cu.

Ungaria: Nivelul Dunarii a depasit doua recorduri istorice, in Budapesta fiind asteptat nivelul maxim abia luni

Apele Dunarii au continuat sa creasca in nivel pe teritoriul Ungariei, depasind doua recorduri istorice in noaptea de joi spre vineri. Astfel, la frontiera cuAustria, serviciile hidrologice au relevat 6,46.

Nivelul Dunarii a depasit un dublu record istoric

Nivelul apelor Dunarii si-a mentinut, in noaptea de ieri spre astazi, ritmul de crestere in Ungaria, depasind doua recorduri istorice in vestul tarii, potrivit AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )