Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ungaria prelungeste masurile pentru combaterea pandemiei pana pe 11 ianuarie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ungaria prelungeste masurile pentru combaterea pandemiei pana pe 11 ianuarie

Ungaria va mentine pana la 11 ianuarie restrictiile pentru stoparea raspandirii noului coronavirus, inclusiv interdictia de circulatie nocturna care va ramane in vigoare si in noaptea de Anul Nou, in timp ce guvernul analizeaza cum vor decurge sarbatorile de Craciun, relateaza EFE. continuă pe Ziarul Bursa

Nicolae Ciuca, premierul interimar: Vom continua masurile pentru combaterea pandemiei

Ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, si-a preluat mandatul de prim-ministru interimar in aceasta dimineata. in urma noii numiri, acesta a declarat ca vor fi continuate masurile economice adoptate de Cabinetul Orban, dar si cele pentru combaterea pandemiei.

Doctorul Anthony Fauci, ales de Joe Biden drept consilierul sau principal pentru combaterea pandemiei de COVID-19

Presedintele american Joe Biden a facut luni o serie de nominalizari in echipa sa insarcinata cu sanatatea - posturi-cheie in toiul pandemiei de COVID-19 -, desemnandu-i pe procurorul general al Californiei Xavier Becerra secretar al Sanatatii, iar pe doctorul Anthony Fauci consilier principal in lupta impotriva COVID-19, relateaza AFP.

CJSU Ilfov a prelungit cu doua saptamani masurile pentru localitatile necarantinate

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Ilfov a decis sa mentina inca doua saptamani masurile pentru localitatile necarantinate, avand in vedere rata de incidenta cumulata a cazurilor de COVID-19 in ultimele 14 zile in judet de 7,26 la mia de locuitori.

Cancelarul Angela Merkel a cerut un nou calendar pentru masurile restrictive pentru stoparea pandemiei

Cancelarul Angela Merkel a cerut un nou calendar pentru masurile menite sa stopeze raspandirea cazurilor de coronavirus si care ar urma sa intre in vigoare inainte de Craciun. intr-o intalnire a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )