Libnet.ro
UNICEF

14:31

Ungaria propune trei variante pentru REZOLVAREA crizei refugiatilor

România Liberă România Liberă,
Ungaria propune trei variante pentru REZOLVAREA crizei refugiatilor

Peter Szijjarto, ministrul de externe ungar, a declarat, vineri, la Belgrad, ca Budapesta are trei propuneri pentru rezolvarea crizei refugiatilor. continuă pe România Liberă

Ungaria are trei propuneri pentru gestionarea crizei imigrantilor

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a declarat ca Budapesta are trei propuneri de gestionarea crizei imigrantilor, dupa convorbiri pe care le-a avut cu omologul sau sarb Ivica Dacic si cu ministrul de.

Summit extraordinar al sefilor de stat si de guvern din UE, convocat pe 23 septembrie: Liderii europeni vor discuta despre gestionarea crizei refugiatilor

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a anuntat joi convocarea unui summit extraordinar al sefilor de stat si de guvern in cadrul caruia se va discuta despre gestionarea crizei refugiatilor, informeaza.

Reuniune a unor lideri socialisti europeni vineri, la Viena, pe tema crizei refugiatilor

Cancelarul austriac Werner Faymann va primi vineri, la Viena, mai multi lideri social-democrati europeni pentru a dezbate actuala criza a refugiatilor, relateaza luni AFP, conform Agerpres. Printre cei care vor lua.

Sedinta CSAT pe tema crizei refugiatilor, la Palatul Cotroceni

Sedinta CSAT, in care se discuta pozitia Romaniei in criza refugiatilor, in contextul refuzului autoritatilor romane de a accepta cotele obligatorii, a inceput, joi, la Palatul Cotroceni.

Cand va avea loc o noua reuniune a Consiliului JAI pe tema crizei refugiatilor

Ministrii Justitiei si Afacerilor Interne JAI) se vor reuni pe 8 octombrie pentru a dezbate criza refugiasilor, in contextul in care, in cadrul intalnirii de luni, nu s-a ajuns la nicio concluzie .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )