Libnet.ro
UNICEF

23:30

UNICEF: Cel putin 3.700 de copii din Africa de Sud si-au pierdut unul sau ambii parinti din cauza Ebola

B1 B1,
UNICEF: Cel putin 3.700 de copii din Africa de Sud si-au pierdut unul sau ambii parinti din cauza Ebola

Cel putin 3. 700 de copii din Africa de Sud si-au pierdut unul sau ambii parinti din cauza epidemiei de Ebola, potrivit UNICEF, citat de Agerpres. Potrivit UNICEF, multi copii din Guineea, Liberia si Sierra Leone se. continuă pe B1

Human Rights Watch: Loviturile aeriene americane in Siria au provocat moartea a cel putin 7 civili

Loviturile aeriene americane din nord-vestul Siriei au provocat moartea a cel putin sapte civili, a declarat organizatia Human Rights Watch HRW), cerand deschiderea unei anchete privind o posibila incalcare a.

Cel putin opt morti si un sat in ruine in Peru, in urma unui cutremur

Cel putin opt persoane au murit intr-un cutremur cu magnitudinea de 5,1 pe scara Richter in sud-estul Peru, unde un sat, Misca, din regiunea Cusco, se afla in ruine, au anuntat duminica serviciile Apararii Civile, relateaza AFP.

Cutremur de 5,1 in aceasta dimineata. Cel putin 8 oameni au murit

Cel putin opt persoane au murit intr-un cutremur cu magnitudinea de 5,1 pe scara Richter in sud-estul Peru, unde un sat, Misca, din regiunea Cusco, se afla in ruine, au anuntat duminica serviciile Apararii.

Cel putin 18 state americane folosesc interceptoare GSM pentru a asculta telefoanele mobile

Departamentele de politie din cel putin 18 state americane recunosc ca folosesc in prezent sisteme prin care intercepteaza apelurile telefonice, in contextul luptei impotriva terorismului. Cu toate acestea, presa de peste Ocean relateaza ca aparatura de interceptare este folosita inclusiv pentru alte investigatii.

Piata de servicii medicale private se pregateste de cel putin o tranzactie mare in urmatorii 2 ani

Piata de servicii medicale private din Romania va cunoaste mai multe fuziuni si achizitii in urmatoarele 12 luni si cel putin o tranzactie mare in urmatoarele 24 de luni, a declarat Sergiu Negut, consultant in domeniu, scrie Mediafax .

Cel putin 41 de caini au murit intr-un incendiu la o casa din Las Vegas. Proprietarul avea peste 90 de animale in locuinta

Cel putin 41 de caini au murit, iar alti 52 s-au intoxicat cu fum intr-un incendiu izbucnit intr-o locuinta din orasul american Las Vegas, informeaza MEDIAFAX. Incendiul a avut loc in cursul.

Cel putin 41 de caini au murit intr-un incendiu la o casa din Las Vegas. Proprietarul avea peste 90 de animale

Cel putin 41 de caini au murit, iar alti 52 s-au intoxicat cu fum intr-un incendiu izbucnit intr-o locuinta din orasul american Las Vegas, informeaza MEDIAFAX. Incendiul a avut loc in cursul.

SUA: Cel putin 41 de caini au murit intr-un incendiu care a cuprins o casa din Las Vegas

Cel putin 41 de caini au murit, iar alti 52 s-au intoxicat cu fum intr-un incendiu izbucnit intr-o locuinta din orasul american Las Vegas, transmite Fox News. Incendiul a avut loc in cursul noptii de duminica.

Euro a scazut la cel mai redus nivel din ultimii doi ani fata de dolar

Euro a scazut marti la cel mai redus nivel din ultimii doi ani fata de dolar si este pe cale sa incheie cel mai slab trimestru in raport cu moneda americana, dupa trimestrul al doilea din 2010, din cauza.

Cel mai scump cocktail din lume costa 11.500 de euro

Un restaurant londonez a creat cel mai scump cocktail din lume, care costa 11. 500 de euro, iar bautura este dedicata actritei si cantaretei Grace Jones, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )