Libnet.ro
UNICEF

21:00

UniCredit Tiriac Bank a finalizat transferul clientilor de retail ai RBS Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UniCredit Tiriac Bank a finalizat transferul clientilor de retail ai RBS Romania

UniCredit Tiriac Bank a finalizat transferul business-ului de retail si Royal Preferred Banking ai RBS Romania in portofoliul sau si al UniCredit Consumer Financing IFN, potrvit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Clientii de retail ai RBS Romania, transferati catre UniCredit Tiriac Bank

UniCredit Tiriac Bank a finalizat transferul business-ului de retail si Royal Preferred Banking ai RBS Romania in portofoliul sau si al UniCredit Consumer Financing IFN, potrvit unui comunicat de presa.

Unicredit Tiriac Bank si RBS au finalizat luni dupa amiaza transferul clientilor din retail

UniCredit Tiriac Bank si RBS Romania au anuntat marti finalizarea transferului business-ului de retail si Royal Preferred Banking al RBS de catre UniCredit Tiriac Bank S. si UniCredit Consumer Financing IFN S. Procesul de transfer initiat in 5 august s-a definitivat in data de 16 septembrie. Acesta a implicat migrarea tehnica a produselor si conturilor clientilor in sistemul UniCredit, precum si transferul juridic si tehnic al clientilor, cat si al angajatilor asociati business-ului de retail.

Transferul clientilor RBS catre UniCredit Tiriac Bank s-a incheiat

UniCredit Tiriac Bank a finalizat transferul clientilor de retail si Royal Preferred Banking ai RBS in portofoliul sau si al UniCredit Consumer Financing IFN, a anuntat banca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2177 seconds )