Libnet.ro
UNICEF

09:15

Unii dintre romanii care s-au aflat in Turcia in timpul tentativei de lovitura de stat s-au intors in tara: Nimeni nu spunea absolut nimic. A fost o teroare muta. Era ceva de nedescris, haos total, e greu de imaginat (VIDEO)

B1 B1,
Unii dintre romanii care s-au aflat in Turcia in timpul tentativei de lovitura de stat s-au intors in tara: Nimeni nu spunea absolut nimic. A fost o teroare muta. Era ceva de nedescris, haos total, e greu de imaginat (VIDEO)

134 de cetateni romani care au fost surprinsi in Turcia de tentativa de lovitura de stat si nu au mai putut sa se intoarca din Istanbul au ajuns sambata seara Bucuresti. TAROM a trimis. continuă pe B1

MAE: Vesti bune pentru o parte dintre romanii din Istanbul. 131 de persoane ajung sambata seara in Bucuresti (VIDEO)

30 Prima aeronava care a adus o parte dintre romanii blocati in Turcia, in timpul tentativei esuate de lovitura de stat a aterizat sambata seara pe aeroportul Henri Coanda din.

MAE: Vesti bune pentru o parte dintre romanii din Istanbul. 131 de persoane vor ajunge in aceasta seara in Bucuresti

Vesti bune pentru o parte dintre romanii blocati pe aeroportul din Istanbul. Compania TAROM a anuntat ca la ora 16. 25 urma sa plece spre Turcia o cursa regulata, returul spre Bucuresti fiind preconizat.

VIDEO Imagini de la descinderea procurorilor DIICOT in Arges, unde o grupare de traficanti tinea sechestrati 40 de tineri, unii dintre ei legati cu lanturi

Politia a dat publicitatii, pe pagina de Facebook, imagini video de la descinderile din aceasta dimineata la domiciile membrilor unei grupari de trafic de persoane din Arges. Procurorii DIICOT au descoperit ca 40 de tineri, printre care si minori, erau tinuti sechestrati, iar unii dintre ei erau legati cu lanturi, la o ferma din Arges, de gruparea de traficanti. 5 persoane au fost salvate de autoritati din lanturi, in urma perchezitiilor. Potrivit unor surse judiciare citate de News. ro, suspectii de trafic de persoane exploatau oameni pe care ii minteau ca ii angajeaza ca zilieri sau ca soferi.

Fiscul va sti in timp real ce cumpara romanii care platesc folosind cardul, inclusiv numele acestora

ANAF va avea, din 2017, in timp real informatii despre ce cumparaturile pe care le fac romanii care platesc folosind cardul la comercianti, inclusiv numele acestora si detalii despre tranzactia efectuata, potrivit unui proiect al Ministerului.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )