Libnet.ro
UNICEF

16:00

Unirea Shopping Center vrea sa imprumute 70 milioane de euro pentru investitii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Unirea Shopping Center vrea sa imprumute 70 milioane de euro pentru investitii

Unirea Shopping Center simbol SCDM) vrea sa contracteze un credit bancar in valoare de cel mult 70 milioane de euro pentru investitiile planificate in cele doua centre comerciale pe care le detine in Bucuresti si Brasov, actionarii urmand sa discute in iunie accesarea imprumutului. continuă pe Ziarul Bursa

Unirea Shopping Center vrea un imprumut de 70 milioane de euro

Unirea Shopping Center SCDM) vrea sa contracteze un credit bancar in valoare de pana la 70 milioane de euro pentru investitiile planificate in cele doua centre comerciale pe care le detine in Bucuresti si Brasov, actionarii urmand sa discute in iunie.

Familia Adamescu vrea sa cumpere actiuni la Astra de 16 milioane euro prin Unirea Shopping Center

Unirea Shopping Center, companie controlata indirect de sotii Caremn si Dan Adamescu, vrea sa cumpere actiuni Astra Asigurari de cel mult 16 milioane de euro, titlurile asiguratorului fiind insa oprite de la tranzactionare pe bursa din 18 februarie, cand societatea a intrat in administrare speciala, potrivit unui convocator AGEA al Unirea Shopping Center.

Familia Adamescu vrea sa cumpere actiuni la Astra de 16 mil. euro prin Unirea Shopping Center

Unirea Shopping Center, companie controlata indirect de sotii Carmen si Dan Adamescu, vrea sa cumpere actiuni Astra Asigurari de cel mult 16 milioane de euro, titlurile asiguratorului fiind insa oprite de la tranzactionare pe bursa din 18 februarie,.

incasarile MOL Romania au crescut cu 5,1%, la 979 milioane euro

Distribuitorul de carburanti MOL Romania, parte a grupului ungar MOL, a inregistrat in 2013 o cifra de afaceri de circa 979 milioane euro, in urcare cu 5,1% fata de nivelul atins in 2012, de 931 milioane euro, in principal datorita cresterii volumelor vandute, potrivit Mediafax.

FOTO Parcarea Maritimo Shopping Center s-a transformat in pista de raliu

Vineri, 2 mai, in parcarea de la Maritimo Shoppinc Center a inceput etapa a II-a a Campionatului National de Karting Dunlop.

Romania ar putea construi un depozit pentru deseuri nucleare de 450 de milioane de euro impreuna cu parteneri privati

Constructia unui depozit pentru stocarea deseurilor radioactive generate de reactoarele Nuclearelectrica, investitie de aproximativ 450 milioane euro cu termen initial de finalizare 2014, a fost amanata pentru 2020 si ar putea fi realizata cu participarea unor investitori privati, a declarat Florin Tatar, directorul general alAgentiei Nucleare si pentru Deseuri Radioactive ANDR), institutia care se ocupa de acest proiect.

Lichiditate de 6 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 26. 704,23 lei 6. 154,47 euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )