Libnet.ro
UNICEF

16:00

Uniunea Europeana acuza oficial Credit Agricole, HSBC si JPMorgan de manipularea dobanzilor

B1 B1,
Uniunea Europeana acuza oficial Credit Agricole, HSBC si JPMorgan de manipularea dobanzilor

Comisia Europeana a lansat marti acuzatii oficiale impotriva Credit Agricole, HSBC si JPMorgan pentru coalizare ilegala in scopul manipularii dobanzilor instrumentelor financiare derivate in euro. Cele trei. continuă pe B1

CE acuza Credit Agricole, HSBC si JPMorgan de manipularea dobanzilor

Comisia Europeana a informat Credit Agricole, HSBC si JPMorgan despre viziunea preliminara ca acestia ar fi incalcat legislatia europeana prin complotare la a influenta preturile derivatelor pe rata dobanzii denominate in euro, potrivit unui comunicat emis de Comisia Europeana.

UE acuza oficial trei banci de manipularea dobanzilor

Comisia Europeana a lansat marti acuzatii oficiale impotriva Credit Agricole, HSBC si JPMorgan pentru coalizare ilegala in scopul manipularii dobanzilor instrumentelor financiare derivate in euro.

iPS Nifon, la reuniunea Comitetului Reprezentantilor Bisericilor Ortodoxe pe langa Uniunea Europeana

IPS Nifon, Arhiepiscop si Mitropolit al Targovistei Exarh patriarhal si Presedintele Reprezentantei Patriarhiei Romane pe langa Uniunea Europeana, a participat vineri si sambata la Palatul Patriarhiei din Bucuresti, la reuniunea Comitetului Reprezentantilor Bisericilor Ortodoxe pe langa Uniunea Europeana C. ), care a fost deschisa de un seminar cu tema Familia in contextul crizelor actuale.

VIDEO FOTO Mai multe tari din Uniunea Europeana trimit ajutoare si experti in Bosnia si Serbia, afectate puternic de inundatii

Majoritatea tarilor membre ale Uniunii Europene UE) s-au mobilizat pentru a furniza ajutoare si experti Bosniei si Serbiei, care se confrunta cu inundatii de amploare, a anuntat sambata Comisia Europeana, care coordoneaza aceasta asistenta, relateaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )