Libnet.ro
UNICEF

09:00

Uniunea Europeana asteapta pana vineri dimineata decizia Ucrainei privind Acordul de asociere

Hotnews Hotnews,
 Uniunea Europeana asteapta pana vineri dimineata decizia Ucrainei privind Acordul de asociere

Comisarul european pentru extindere si politica de vecinatate, Stefan Fule, a anuntat ca vineri este termenul-limita pentru ca Ucraina sa ia o decizie cu privire la semnarea Acordului de asociere cu Uniunea Europeana, la summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius. Suntem pregatiti si usile sunt deschise. In sens literal, termenul limita pentru aceasta decizie este dimineata zilei de vineri. Da, exista speranta pentru semnare si, dupa cum se spune, speranta moare ultima, a declarat oficialul european. continuă pe Hotnews

UE asteapta pana vineri dimineata decizia Ucrainei privind Acordul de asociere

Comisarul european pentru extindere si politica de vecinatate, Stefan Fule, a stabiliat dimineata zilei de vineri, 29 noiembrie, ca termen limita pentru ca Ucraina sa ia o decizie cu privire la semnarea Acordului de asociere cu UE la summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius.

Uniunea Europeana asteapta pana vineri decizia Ucrainei privind acordul de asociere

Uniunea Europeana asteapta pana vineri decizia Ucrainei privind semnarea acordului de asociere cu UE la summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius, scrie Ria Novosti. Suntem pregatiti si usile sunt.

Ministrul Economiei: Nimic din ce vom semna cu China nu va incalca acordurile Romaniei cu Uniunea Europeana

Niciunul dintre acordurile pe care Romania le va incheia cu partea chineza, cu ocazia Forumului Economic China - Europa Centrala si de Est de la Bucuresti, nu va incalca acordurile pe care le avem cu Uniunea Europeana, a afirmat duminica ministrul Economiei, Andrei Gerea, citat de Agerpres. Precizarile sunt facut in contextul in care Bruxelles-ul a trimis o circulara tarilor europene care negociaza cu China prin care le cere sa se pastreze in cadrul convenit la nivel comunitar.

Premierul ucrainean: Rusia se afla la originea deciziei Ucrainei de a nu mai semna Acordul de Asociere cu UE

Rusia se afla la originea deciziei Ucrainei de a suspenda negocierile pentru semnarea Acordului de asociere cu Uniunea Europeana, a confirmat, marti, premierul ucrainean, Mykola Azarov, informeaza AFP, citata de.

UE critica pozitia Rusiei in privinta Ucrainei si asigura ca Acordul de Asociere este inca pe masa

Uniunea Europeana a denuntat, luni, pozitia Rusiei in problema semnarii de catre Ucraina a Acordului de Asociere si, in acelasi timp, a dat asigurari ca oferta europeana este inca pe masa,.

Republica Moldova a primit 16 milioane de euro de la Uniunea Europeana pentru a moderniza sistemul sanatatii

Investitiile de pana acum ale Uniunii Europene in domeniul sanatate din Republica Moldova se ridica la circa 16 milioane de euro, iar UE va continua sa sustina si pe viitor Guvernul de la Chisinau, a comunicat ofiterul politic al Delegatiei Uniunii Europene de la Chisinau, Mindaugas Kacerauskis, in cadrul editiei a II-a a Forumului National de Sanatate.

ANM: Informare de vreme rece in toata tara valabila pana joi dimineata

Meteorologii au emis, luni, o informare de vreme rece valabila de luni, ora 2. 00, pana joi, la ora 8. 00, urmand sa se inregistreze raciri accentuate, ninsori si intensificari ale vantului. in intervalul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )