Libnet.ro
UNICEF

11:30

Uniunea Europeana nu va mai importa carne de pasare care provenine din colonii

România Liberă România Liberă,
Uniunea Europeana nu va mai importa carne de pasare care provenine din colonii

Directivele luate in acest sens in februarie de Comisia Europeana se aplica coloniilor si zonelor industriale din Ierusalimul de Est, Golan si Cisiordania in care se produc carne de pasare si produse lactate. continuă pe România Liberă

Uniunea Europeana nu va mai importa carne de pasare care provine din coloniile israeliene

Directivele luate in acest sens in februarie de Comisia Europeana se aplica coloniilor si zonelor industriale din Ierusalimul de Est, Golan si Cisiordania in care se produc carne de pasare si produse lactate.

Israelul nu va mai exporta carne de pasare provenind din colonii catre Uniunea Europeana

Israelul nu va mai exporta, incepand cu 1 septembrie, carne de pasare si produse lactate provenind din colonii, catre Uniunea Europeana, au anunttat oficiali israelian si european, citati de AFP. in.

Viktor Orban: Uniunea Europeana s-a impuscat singura in picior cu sanctiunile impuse Rusiei

Uniunea Europeana UE) si-a facut singura rau cu sanctiunile impuse Rusiei din cauza crizei din Ucraina, a afirmat vineri premierul Ungariei Viktor Orban, care cere o regandire totala a politicii UE in aceasta privinta, relateaza Reuters.

Producatorii din Uniunea Europeana vor sa exporte alimente catre Rusia prin Elvetia

Producatorii de alimente din Uniunea Europeana considera ca Elvetia rerpezinta una dintre caile de acces pe piata rusa, dupa ce Moscova le-a impus interdictii, relateaza RIA Novosti. Elvetia nu se afla pe.

Israelul nu va mai exporta de la 1 septembrie catre UE carne de pasare provenind din colonii

Autoritatile din Israel au anuntat ca nu vor mai exporta de la 1 septembrie catre Uniunea Europeana carne de pasare si produse lactate care provin din colonii, in urma unei directive europene in acest sens, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Titus Corlatean: Uniunea Europeana trebuie sa fie pregatita pentru sanctiuni suplimentare la adresa Rusiei

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a afirmat, vineri, la CAE, ca UE trebuie sa fie pregatita pentru adoptarea de masuri sanctionatorii suplimentare, in situatia in care Federatia Rusa nu va contribui.

Uniunea Europeana someaza Rusia sa inceteze ostilitatile la frontiera cu Ucraina

Ministrii de Externe ai statelor UE someaza Rusia sa inceteze imediat ostilitatile la frontiera cu Ucraina, in contextul in care un convoi militar rus a patruns pe teritoriul ucrainean, fiind atacat de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )