Libnet.ro
UNICEF

09:00

Uniunea Europeana a pierdut ratingul AAA de la StandardPoors. Lipsa coeziunii si deteriorarea situatiei financiare sunt cauzele

Adevărul Adevărul,
Uniunea Europeana a pierdut ratingul AAA de la StandardPoors. Lipsa coeziunii si deteriorarea situatiei financiare sunt cauzele

Agentia de rating Standard Poors SP) a retrogradat cu o treapta ratingul de credit pe termen lung al Uniunii Europene, de la nivelul de top AAA la AA+, acuzand slabirea coeziunii blocului comunitar si deteriorarea situatiei financiare a Europei, transmit Bloomberg. continuă pe Adevărul

UE a pierdut ratingul AAA atribuit de S and P

Uniunea Europeana UE) a pierdut ratingul de top AAA atribuit de Standard and Poor's S and P), care a apreciat ca profilul financiar al grupului s-a deteriorat, iar coeziunea s-a slabit, informeaza Bloomberg.

UE a pierdut ratingul AAA atribuit de S and P

Update 14:14 Bruxelles: Motive S and P sunt chestionabile Bruxelles-ul califica drept chestionabile motivele agentiei Standard and Poor's S and P) de a scadea calificativul de credit pe termen lung al Uniunii Europene, de la AAA la AA+, transmite AFP.

Uniunea Europeana a pierdut RATINGUL DE TOP de la SP, din cauza slabirii coeziunii blocului comunitar

Standard Poors SP) a retrogradat cu o treapta ratingul de credit pe termen lung al Uniunii Europene, de la nivelul de top AAA la AA+, acuzand slabirea coeziunii blocului comunitar si deteriorarea.

Uniunea Europeana deplange degradarea relatiilor cu Rusia.

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, a declarat, vineri ca regreta deteriorarea relatiilor dintre UE si Rusia din cauza Ucrainei, relateaza Mediafax. Presiunile exercitate asupra unor tari implicate in Parteneriatul Estic se adauga pe lista de diferende dintre Uniunea Europeana si Rusia, a declarat Van Rompuy. Nu ne vom eschiva de la aceasta problema in cursul urmatorului summit UE-Rusia, programat la sfarsitul lunii ianuarie, la Bruxelles. Vom vorbi despre aceasta .

Serbia negociaza din ianuarie cu Bruxelles-ul aderarea la Uniunea Europeana

Din ianuarie 2014, vor debuta negocierile pentru aderarea Serbiei la Uniunea Europeana, un obiectiv care depinde in mare masura de progresele inregistratate in legatura cu provincia Kosovo, au anuntat surse din cadrul Uniunii, informeaza AFP.

Uniunea Europeana isi pierde ratingul de top SP din cauza slabirii coeziunii

Standard Poor's SP) a redus cu o treapta ratingul de credit pe termen lung al Uniunii Europene, de la nivelul de top AAA la AA+, acuzand slabirea coeziunii blocului comunitar si deteriorarea situatiei financiare a Europei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )