Libnet.ro
UNICEF

01:05

Uniunea Vamala, o pierdere a independentei Republicii Moldova

Adevărul Adevărul,
Uniunea Vamala, o pierdere a independentei Republicii Moldova

Uniunea Vamala presupune o pierdere a independentei politice si economice a Republicii Moldova, deoarece vor exista institutii supranationale in componenta carora vor fi cetateni rusi in mare parte), care vor ghida politica comerciala si macroeconomica a tarilor membre, inclusiv a Republicii Moldova. continuă pe Adevărul

Nicolae Timofti ii indeamna pe cetatenii Republicii Moldova sa voteze pentru Europa

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti i-a indemnat astazi pe cetatenii Republicii Moldova sa nu se lase manipulati de fortele politice care si-au facut un tel din a mentine Republica Moldova in genunchi, intr-o permanenta stare de saracie si insecuritate.

Despre ultimele amenintari la adresa securitatii Republicii Moldova

Unele mesaje publice diseminate in ultimele cateva luni la Chisinau par sa indice o crestere a nivelului amenintarii la adresa sigurantei Republicii Moldova. De la zvonuri publicate pe platforme de comentarii pana la interviuri cu responsabili din structuri, tot ce s-a spus ilustreaza un anumit scenariu potential: cel al destabilizarii Republicii Moldova printr-o serie de manifestari violente cu scopul de a prelua puterea.

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, se va adresa intregii Republici Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, va adresadiseara un mesaj catre cetatenii tarii in perspectiva alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2014. Mesajul sefului statului va fi difuzat de postul public de televiziune Moldova 1 laora 19.

De ce Voronin poate fi extrem de toxic pentru relatia Republicii Moldova cu Uniunea Europeana

O alianta a partidelor pro-europene cu Vladimir Voronin pare o rezolvare comoda a problemelor politice care se anunta dupa alegerile parlamentare din 30 noiembrie de la Chisinau. Sondajele de opinie crediteaza comunistii din Republica Moldova cu un numar suficient de mandate pentru a asigura o guvernare fara probleme in parlament.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )