Libnet.ro
UNICEF

01:05

UNPR sustine Guvernul Ponta, dar si pe presedintele Iohannis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UNPR sustine Guvernul Ponta, dar si pe presedintele Iohannis

UNPR nu face intelegeri pe sub masa si sustine in continuare Guvernul Ponta, dar, in egala masura, si pe presedintele Klaus Iohannis in proiectele de securitate nationala, a anuntat, ieri, liderul formatiunii, Gabriel Oprea, la Consiliul National al PSD, informeaza Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriel Oprea: UNPR nu face intelegeri pe sub masa, sustine Guvernul Ponta, dar si pe presedintele Iohannis

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a asigurat, sambata, la Consiliul National al PSD, ca partidul sau nu face intelegeri pe sub masa si sustine in continuare Guvernul Ponta, subliniind insa ca in egala masura il sustine pe presedintele Klaus Iohannis in proiectele de securitate nationala, relateaza Mediafax.

Oprea, declaratie contradictorie: UNPR sustine Guvernul Ponta, dar si pe presedintele Iohannis

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a asigurat, sambata, la Consiliul National al PSD, ca partidul sau nu face intelegeri pe sub masa si sustine in continuare Guvernul Ponta. insa, liderul UNPR a subliniat ca il sustine in egala masura pe presedintele Klaus Iohannis in proiectele de securitate nationala.

Alina Gorghiu: Guvernul Ponta este unul toxic care face rau economiei

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a lansat astazi de la Constanta un atac la adresa premierului Victor Ponta. Gorghiu a spus ca Guvernul Ponta este unul toxic care face rau tarii si ca isi doreste ca acesta sa fie schimbat cat mai curand posibil.

Guvernul Ponta are una dintre cele mai stabile pozitii si beneficiaza de majoritate parlamentara, se arata intr-un raport

Ruperea USL a avut un efect politic limitat se arata intr-un raport al PSD. Acelasi raport arata ca Guvernul Ponta are in a doua parte a mandatului, una dintre cele mai stabile pozitii si beneficiaza de.

Gabriel Oprea, la CN al PSD: Indiferent de speculatii, UNPR sustine actuala majoritate. Nu facem jocuri de culise si intelegeri pe sub masa

Oprea:Presedintele UNPR Gabriel Oprea a transmis social democratilor un mesaj cu ocazia sedintei Consiliului National al PSD. Vicepremierul a declarat ca, indiferent de speculatii, UNPR va ramane fidel.

100 de minute: Ponta anunta ca se va consulta cu presedintele Iohannis pe tema numirii unui nou ministru la Finante

Premierul Victor Ponta urmeaza sa se intalneasca maine cu presedintele Klaus Iohannis pentru a purta o discutie cu privire la numirea unui nou ministru la Finante, a afirmat Alessandra Stoicescu, in editia de.

Presedintele Iohannis participa azi si maine la Consiliul European

Presedintele Klaus Iohannis participa azi si maine, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European de primavara, potrivit Administratiei Prezidentiale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )