Libnet.ro
UNICEF

23:30

Untold e inchinat lui Satan. Preot din Cluj, despre festivalul din Cluj: Trebuie sa facem sfestanie in parcul mare ca sa ne mai putem duce copiii (FOTO)

B1 B1,
Untold e inchinat lui Satan. Preot din Cluj, despre festivalul din Cluj: Trebuie sa facem sfestanie in parcul mare ca sa ne mai putem duce copiii (FOTO)

Un preot ortodox din Cluj Napoca critica autoritatile pentru organizarea festivalului UNTOLD, espre care spune ca ii este inchinat lui satan. Claudiu Melean aminteste ca in aceste. continuă pe B1

Un preot din Cluj, despre Untold: Ati spurcat orasul nostru. Untold e inchinat lui Satan

Un preot ortodox din Cluj-Napoca a scris pe pagina sa de Facebook ca Untold e inchinat lui satan. Preotul Claudiu Melean din Cluj a criticat mai multe aspecte legate de Festivalul.

Preot din Cluj, despre Untold: Ati spurcat orasul nostru cu poluarea fonica si spirituala din aceste zile de post. Untold e inchinat lui Satan

Un preot ortodox din Cluj-Napoca a scris pe pagina sa de Facebook ca Untold e inchinat lui Satan si ca s-a saturat de festivalurile dracesti pline de alcool, tutun, droguri, sex si zgomot.

Preotul clujean Claudiu Melean: Pana cand ne veti batjocori credinta cu Untold-ul inchinat lui satan? Ne-am saturat de festivalurile dracesti pline de alcool, tutun, droguri, sex si zgomot

Un preot clujean, Claudiu Melean, afirma, pe pagina lui de Facebook, ca Untold este inchinat lui satan si ca lumea s-a saturat de festivalurile dracesti pline de alcool, tutun, droguri, sex si zgomot in care va inchinati nenumitului.

VIDEO Tineri filmati in timpul unei partide de sex la Festivalul Untold. Imaginile au fost suprinse in tribunele stadionului Cluj Arena

Imagini cu doi tineri facand sex pe stadionul Cluj Arena au fost publicate in presa locala din Cluj-Napoca. Filmuletul a fost realizat in timpul unui concert programat la Festivalul Untold.

Zeci de locuitori din Cluj-Napoca au reclamat nivelul ridicat de zgomot creat noaptea de concertele Untold

Zeci de persoane au facut reclamatii la Primaria Cluj-Napoca, in primele doua zile ale festivalului Untold, impotriva nivelului ridicat de zgomot pe care concertele il determina in oras, conform municipalitatii, scrie Agerpres.

Zeci de persoane au depus plangeri, la Primaria din Cluj-Napoca, din cauza zgomotului de la Untold. Oamenii care locuiesc in zona nu pot sa doarma

Zeci de persoane au depus plangeri la Primaria Cluj-Napoca, nemultumite de nivelul de zgomot al muzicii de la festivalul Untold.

FOTO. Top cinci cele mai ciudate locuri de pe Pamant: Padurea Hoia Baciu, din Cluj, atrage prin copacii contorsionati si prin fenomenele luminoase. Expertii in turism: Padurea ar trebui valorificata intocmai ca brandul Dracula

Una dintre cele mai influente publicatii din India a realizat un top al celor mai ciudate 5 locuri de pe planeta. Este vorba de International Business Times, care a nominalizat Padurea Hoia de langa Cluj-Napoca in acest clasament deschis de lacul Hillier din Australia.

O actrita din Totul despre sex intra in lupta pentru postul de guvernator al New York

Actrita Cynthia Nixon, din serialul Totul despre sex, ar planui sa candideze la postul de guvernator de New York impotriva actualului detinator al functiei, Andrew Cuomo, informeaza.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )