Libnet.ro
UNICEF

01:06

Unul dintre cei mai bogati romani a murit

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai bogati romani a murit

Unul dintre cei mai iubiti si respectati membri ai comunitatii de afaceri din Cluj-Napoca, unul dintre oamenii care au marcat puternic dezvoltarea industriei textile din Transilvania, Vasile Leordean, a decedat la. continuă pe Antena3

Invitat special la Animest 2015: K333;ji Yamamura, unul dintre cei mai cunoscuti animatori independenti

Unul dintre cei mai cunoscuti animatori independenti, K333;ji Yamamura, va participa la editia aniversara Animest 2015, ce sarbatoreste zece ani de existenta a festivalului.

Imagini spectaculoase in Ecuador. Unul dintre cei mai periculosi vulcani din lume a erupt

Imagini spectaculoase surprinse in Ecuador, unde cel mai inalt vulcan din aceasta tara a inceput sa erupa. O coloana imensa de fum, de aproape doi kilometri inaltime, s-a ridicat deasupra craterului,.

Ioan Surleac, unul dintre cei sapte violatori din Vaslui, a ajuns la psihiatru pentru ca nu se poate obisnui cu detentia si ameninta ca se va sinucide

Ioan Surleac, unul dintre cei sapte tineri care au violat-o pe fata din Vaslui a ajuns la psihiatrie. Potrivit cancan. ro, tanarul, condamnat la cinci ani si opt luni de inchisoare, nu se poate obisnui cu detentia.

Statul Islamic a distrus templul Baal Shamin, unul dintre cele mai importante situri din Palmira

Membri ai gruparii jihadiste Stat Islamic au distrus templul Baal Shamin, unul dintre cele mai importante situri din orasul antic Palmira, informeaza Reuters. Templul este prima dintre ruinele din perioada romana.

Vedere de la tara. Tunelul dragostei, unul dintre cele mai romantice locuri din Romania

Undeva in Caras, nu departe de satul cu scara spre cer, intalniti tunelul dragostei. Aici, natura s-a modelat dupa trecerea omului. Pe o cale ferata, intre localitatile Obreja si Glimboca, se decupeaza o.

Unul dintre cele mai folosite medicamente pentru copiii bolnavi de astm, de negasit in farmacii (VIDEO)

Medicamentele ieftine si vitale pentru copiii care sufera de astm nu se gasesc pe piata din Romania. FLIXOTIDE nebules lipseste din farmacii, dar si din depozitele de medicamente de aproape un an, informeaza.

Ghinionul primului roman care a explorat cultura eschimosilor si cea mai mare insula a Pamantului. Cum s-a prabusit cu balonul in apele Oceanului inghetat

Constantin Dumbrava 1890-1935) este considerat unul dintre cei mai valorosi naturalisti romani si primul care a calcat vreodata, printr-o expeditie stiintica in Groenlanda. Provenit dintr-o familie modesta din orasul bacauan Buhusi, a facut studiile superioare si doctoratul in Franta si Belgia, dupa care s-a casatorit la New York, de unde a organizat trei expeditii, care au contribuit la cunoasterea Groenlandei dar si a poporului eschimos.

Cum sa pierzi MLD dolari intr-o singura zi? Bill Gates si Jeff Bezos au patit asta!

Averea cumulata a celor mai bogati 400 de oameni din intreaga lume s-a depreciat luni cu 124 de miliarde de dolari, in urma caderilor bursiere inregistrate de la Shanghai la New York, douazeci si patru dintre acestia suferind cele mai ridicate.

Dan Ionescu: Ponta rade in nas adevarului. Parca mai ieri auzeam voci spunand ca nu-l apuca primavara la Palatul Victoria si uite ca se termina vara, dam in toamna, iar singura-i plecare a fost in vacanta

Victor Ponta este unul dintre cei mai longevivi premieri ai Romaniei. Acesta a supravietuit ruperii USL, scandalurilor din PSD, anchetelor DNA si chiar scorului dezastruos inregistrat la alegerile din noiembrie.

Caglar Boluk, Euroweb: Preturile din telecomul romanesc sunt aproape catastrofale. Nu am mai intalnit asa ceva

Piata romaneasca de telecomunicatii este una aproape catastrofala in ceeea ce priveste preturile, ceva nemaiintalnit pana acum, a declarat pentru Wall-Street, ro, Nazmi Caglar Boluk, CEO al Euroweb, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )