Libnet.ro
UNICEF

17:00

Unul dintre cei mai importanti jucatori costaricani va rata Cupa Mondiala

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai importanti jucatori costaricani va rata Cupa Mondiala

Lovitura grea pentru Costa Rica, echipa care a pierdut unul dintre cei mai importanti jucatori ai sai inaintea Cupei Mondiale din Brazilia. Experimentatul atacant Alvaro Saborio a suferit o accidentare la al. continuă pe Antena3

Furnizorul de servicii IT Endava, cu peste 1100 angajati in Romania, a semnat un contract de 55,5 milioane euro cu Worldpay, unul dintre cei mai mari procesatori de plati din Marea Britanie

Endava, companie de servicii IT cu peste 1100 de angajati in sediile din Bucuresti, Cluj si Iasi, a semnat un contract pe trei ani in valoare de 45 de milioane de lire sterline aprox. 55,5 milioane euro) cu Worldpay, unul dintre cei mai mari procesatori de plati din Marea Britanie, pentru continuarea furnizarii unei game complexe de servicii informatice, a anuntat joi compania.

Cemex, unul dintre cei mai mari producatori de ciment din lume: Fuziunea Holcim-Lafarge este un semnal pozitiv

Producatorul de ciment mexican Cemex, unul dintre cei mai mari jucatori in industria de profil, sustine ca fuziunea dintre Holcim si Lafarge va fi un semnal pozitiv pentru industrie si nu exclude posibilitatea unor posibile achizitii de fabrici detinute de catre elvetieni si francezi.

Cemex, unul dintre cei mai mari producatori de ciment din lume: Fuziunea dintre Holcim si Lafarge aduce un semnal pozitiv in industrie. Nu excludem posibile achizitii

Producatorul de ciment mexican Cemex, unul dintre cei mai mari jucatori in industria de profil, sustine ca fuziunea dintre Holcim si Lafarge va fi un semnal pozitiv pentru industrie si nu exclude posibilitatea unor posibile achizitii de fabrici.

Povestile fotbalului: Cum a hotarat sa se retraga Lazar Sfera, unul dintre cei mai mari fundasi romani. O poveste trista dincolo de dreptunghiul verde

Gazeta Sporturilor, iulie 1941: Am promis o veste intristatoare. Pentru noi ca si pentru sportul romanesc. Lazar Sfera s-a retras din fotbal . ) Cu plecarea lui Lazar Sfera, tribunele, altadata framantate de entuziasm, raman fara copilul alintat al aplauzelor. El intra in galeria marilor jucatori ai fotbalului romanesc. In spatele acestui anunt statea o uriasa drama familiala si o poveste de iubire parinteasca care nu a cunoscut timp si distante.

Ministerul Sanatatii a aprobat unul dintre cele mai scumpe tratamente din lume pentru a salva un copil de 11 ani

MinisterulSanatatii a aprobat unul dintre cele mai scumpe tratamente din lume pentru a salva viata unei fetite de 11 ani care sufera de purpura trombocitopenica, boala ce determina scaderea dramatica.

TOP 10: Cei mai importanti fotbalisti din istoria Cupei Mondiale

Pele este cel mai bun fotbalist din istorie si omul de aur de la Cupa Mondiala. Asta au decis specialistii din fotbal si fostii jucatori care au intocmit un Top 100 al celor mai importanti juicatori de la Cupa Mondiala. Gica hagi si Gica Popescu sunt si ei in top- Hagi pe 61, Popescu pe 76. Cei mai buni din toate timpurile sunt primii zece.

Cei mai importanti pasi ca sa gatesti sanatos

Exista persoane care, desi sufera de pe urma mancarii mai putin sanatoase, ezita sa adopte un stil sanatos de a gati, deoarece nu accepta sa sacrifice gustul. Acest punct de vedere este insa gresit. Odata schimbarile.

VIDEO Interviu cu Vlad Eftenie, unul dintre cei mai populari fotografi romani, despre Instagram si fotografia mobila

Vlad Eftenie, se poate spune, e fotograful roman al anului 2014. A castigat un premiu la Sony World Photography, fotografia realizata in timpul ninsorilor din Bucuresti, cu doi tineri care se saruta, a devenit virala, iar ceea ce face pe Instagram arata ca nu e o retea sociala doar pentru poze cu mancare, pisici si citate. Noi am vrut sa aflam mai multe de la el.

[P] De ce sa cumperi actiuni Electrica, prima privatizare a anului

Oferta de vanzare pe bursa a 51% din actiunile statului la Electrica, unul dintre cei mai importanti jucatori ai sectorului distributiei, furnizarii energiei electrice si serviciilor energetice din Romania, incepe in doua saptamani, pe 10 iunie, potrivit ultimelor informatii oficiale. Pe de alta parte, conform ultimelor date publicate de BNR exista circa 29 de miliarde de euro in depozite la bancile din tara. Care este avantajul de a investi o parte din banii tinuti in depozite bancare in prima listare a anului?.

Care a fost PRETUL pe care Edward Snowden l-a platit pentru a ramane in RUSIA. Doi dintre cei mai buni SPIONI dezvaluie secretul

A fost o mare lovitura pentru SUA plecarea lui Edward Snowden de la NSA. Dezvaluirea tehnicilor folosite de Agentia Nationala de Securitate a generat un imens scandal la nivel planetar. Doi spioni renumiti din.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )